Principală  —  Ştiri  —  Comunicate de presă   —   O femeie în vârstă de…

O femeie în vârstă de 48 de ani, infectată cu noul tip de coronavirus, s-ar fi sinucis. Era internată la Spitalul Clinic Municipal „Sfântul Arhanghel Mihail”

Spitalul Sf. Arhanghel Mihail

O femeie în vârstă de 48 ani care era internată la Spitalul Clinic Municipal „Sfântul Arhanghel Mihail”, s-ar fi sinucis în noaptea de 17 iunie. Aceasta era infectată cu noul tip de coronavirus.

Informația a fost confirmată pentru Ziarul de Gardă de Veronica Țugulschi, șefa Unitate de primiri urgente din cadrul Spitalului Clinic Municipal „Sfântul Arhanghel Mihail”.

Este vorva de o pacientă care a fost internată pe 3 iulie cu diagnosticul confirmat de COVID-19, în vărstă de 48 de ani. Aceasta avea pneumonie. Ieri a fost efectuat examenul radiologic și examenul biochimic. Medicii au constat o amelioare vădită a stării de sănătate. Aceasta se simțea foarte bine. Săturația de oxigen în sânge era de 98. Pe parcursul nopții s-a întâmplat la dumneaei ceva din punct de vedere neurologic. În jurul orei 03:00, aceasta ar fi intrat în camera de baie, unde s-ar fi strangulat cu furtunul de la duș. Mai târziu, asistenta medicală împreună cu medicul de gardă au intrat în salonul în care era doamna internată, au găsit corpul neînsuflețit. Imediat a fost chemată poliția”, ne-a comunicat șefa Unitate de primiri urgente din cadrul Spitalului Clinic Municipal „Sfântul Arhanghel Mihail”.

Anterior, o femeie în vârstă de 69 de ani, infectată cu noul coronavirus, a căzut în gol de la etajul cinci al Spitalului de Urgență din Chișinău.

Până la ora actuală, în Republica Moldova au fost confirmate 20 264 cazuri de infecție cu noul Coronavirus, dintre care 1350 în regiunea transnistreană. Până la ora actuală, în Republica Moldova au fost confirmate 20 264 cazuri de infecție cu noul Coronavirus, dintre care 1350 în Transnistria.