Principală  —  Ştiri  —  Comunicate de presă   —   Încă o stradă din Capitală…

Încă o stradă din Capitală urmează să intre în reparații

Reprezentanții Primăriei municipiului Chișinău au emis o notă prin care anunță că strada Teilor din Capitală va fi reabilitată, costul lucrărilor de reparații preconizat pentru lucrările de reparații fiind de circa 2,6 milioane de lei.

Potrivit notei emise de către autoritățile municipale, proiectul este gestionat de Pretura sectorului Botanica și prevede asfaltarea părții carosabile, pe o suprafață de 7200m² (între bd. Dacia și str. Independenței), pavarea trotuarelor, amenajarea locurilor pentru parcare, precum și reabilitarea iluminatului stradal.

Tot municipalitatea menționează că, pe parcursul a 2 săptămâni, angajații Î.M. „Exdrupo” vor executa lucrări de demontare a bordurilor vechi și instalarea celor noi, urmând ca mai apoi să înceapă reabilitarea carosabilului, cu așternerea asfaltului. Costul lucrărilor prevăzute este de aproximativ 2,6 milioane lei.

În perioada următoare mai urmează a fi reabilitate străzile: V. Belinski, pe tronsonul str. Creangă – str. I. Pelivan), str. Ion Inculeț, nodul rutier de la Calea Basarabiei, intersecție cu str. Grădina Botanică etc.