Principală  —  Ştiri  —  Comunicate de presă   —   ANRE a aprobat tarifele pentru…

ANRE a aprobat tarifele pentru serviciile auxiliare prestate consumatorilor de către S.A. „Apă-Termo” și Î.M. „AQUA Basarabeasca”

Consiliul de Administrație al Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică (ANRE) a aprobat miercuri, 8 septembrie, în ședința publică, tarifele pentru serviciile auxiliare prestate consumatorilor de către S.A. „Apă-Termo” din orașul Ceadîr-Lunga și a emis Avizul privind cuantumurile tarifelor pentru serviciile auxiliare prestate consumatorilor de către Î.M. „AQUA Basarabeasca”, necesare de a fi aprobate de Consiliul orășenesc Basarabeasca.

Tarifele la serviciile auxiliare au fost determinate în baza următorilor indicatori specifici de influență: lungimea branșamentului de apă/racordului de canalizare, materialul branșamentului/ racordului de canalizare (polietilenă, fontă), diametrul branșamentului/racordului, metodele de deconectare/ reconectare a instalațiilor interne de apă/ de canalizare ale consumatorului de la/ la rețelele publice de alimentare cu apă/ de canalizare (prin intermediul robinetului de închidere sau deconectarea fizică de la rețea), distanța medie de deplasare în raza localității deservite de operator etc.