Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Comedianul Maxim Galkin și-a anunțat…

Comedianul Maxim Galkin și-a anunțat fanii că nu va mai publica conținut ordinar pe rețelele sale sociale

La sfârșitul lunii februarie, cântăreața Alla Pugacheva și soțul ei Maxim Galkin au zburat în Israel cu copiii lor. Mai mulți fani ruși au început să deteste faimosul cuplu pentru această decizie, deoarece showman-ul Galkin a condamnat invazia pe scară largă a Federației Ruse în Ucraina.

„De dimineață devreme, am luat legătura cu rudele și prietenii din Ucraina! Cuvintele nu pot exprima ceea ce simt! Cum este posibil așa ceva! Nu poate exista nicio justificare pentru război! Nu războiului!” – a scris Galkin în ziua începerii războiului dintre Rusia și Ucraina.

După câteva săptămâni de repaos pe rețelele sociale, Maxim a rupt tăcerea și a publicat un nou videoclip pe profilul său de Instagram. Comediantul a spus că nu își va mai arăta copiii și soția pe rețelele de socializare.

„Mi se cere să continui să conduc rețelele de socializare așa cum le făceam înainte, cu conținut amuzant și videoclipuri cu copii. Dar nu văd nicio oportunitate morală și spirituală de a face acest lucru. Prin urmare, deocamdată, canalele mele de comunicare nu vor fii la fel”, a spus soțul primadonei.


Anterior, pe rețea a apărut o fotografie a lui Alla Pugacheva cu soțul ei Maxim Galkin și copiii Lisa și Harry, probabil făcută în Israel.