Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Cinci persoane, spitalizate în urma…

Cinci persoane, spitalizate în urma unui accident rutier pe bd. Decebal din capitală. Unul din șoferi a fugit de la locul faptei

Sursa foto: Poliția

Cinci persoane au avut nevoie de ajutorul medicilor în urma unui accident produs luni, 24 iulie, în jurul orei 22:01, pe bd. Decebal din capitală. Informația a fost confirmată pentru Ziarul de Gardă de către șefa Serviciului de presă a Inspectoratului de Poliție Chișinău, Natalia Stati.

La fața locului polițiștii au stabilit că in accident au fost implicate 4 unități de transport: un Mercedes, un automobil marca „Smart Forfour”, condus de un șofer de 42 ani, un Volkswagen Polo, condus de o șoferiță de 29 de ani și o Skoda Octavia, la volanul căreia se afla un șofer de 36 ani.

Potrivit Poliției, după impact, conducătorul automobilului de model Mercedes a fugit de la locul faptei.

În urma accidentului rutier au avut de suferit 5 persoane, care au fost preluate de ambulanță și transportate la spital: șoferița si 3 pasageri, toți din Volkswagen, și pasagerul din Mercedes.

Pe caz a fost inițiată o anchetă în cadrul căreia se stabilesc toate circumstanțele, urmează a fi ridicate imaginile de pe camerele de supraveghere, dar și audierea martorilor. Totodată, polițiștii întreprind toate măsurile pentru a stabili locul aflării șoferului care conducea automobilul Mercedes.