Principală  —  IMPORTANTE   —   AUDIENȚE ZDG/ La sfârșit de…

AUDIENȚE ZDG La sfârșit de iunie, site-ul www.zdg.md a fost cea mai populară pagină de știri online în limba română din Moldova

Ultima zi de iunie a adus o audiență impresionantă pentru Ziarul de Gardă. Site-ul www.zdg.md a fost la 30 iunie cea mai populară sursă media online de limbă română din Moldova, potrivit contorului Gemius.

Astfel, datele arată că la 30 iunie, 64 778 de utilizatori reali au accesat www.zdg.md, fiind depășit la acest capitol doar de un portal de limbă rusă pe segmentul de știri online.

Clasamentul site-urilor din Republica Moldova la 30 iunie 2020, sursa: www.trafic.md

În general, luna iunie a adus o mică scădere de trafic pentru www.zdg.md, comparativ cu lunile aprilie și mai, în care succesiv au fost depășite toate recordurile de audiență din istoria site-ului nostru.

În prima lună din vară, când interesul oamenilor față de știri scade, www.zdg.md a fost accesat de 828 de mii de vizitatori unici care au generat peste 3,2 milioane de afișări, ceea ce reprezintă al treilea cel mai bun rezultat de când se fac măsurările pe www.zdg.md, conform Google Analytics.

Audiența lunară a www.zdg.md de pe Google Analytics de la 1 ianuarie 2018

În 2020, site-ul www.zdg.md a devenit una din sursele preferate de informație pentru cetățenii R. Moldova, rămânând în continuare una dintre cele mai credibile surse de știri din țară. Pagina de internet a singurului ziar de investigații din Moldova a trecut printr-un proces de re-design, a devenit mai comodă, simplă și ușor de accesat.