Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   Astăzi, se desfășoară Consiliul Politic…

Astăzi, se desfășoară Consiliul Politic Național al Partidului Acțiune și Solidaritate: Se discută situația din regiune

În aceste clipe are loc Consiliul Politic Național al Partidului Acțiune și Solidaritate la care se discută despre situația politica din țară, dar și despre situația din regiune. Despre asta menționează viceprim-ministrul Andrei Spînu și deputatul Radu Marian.

Sunt la ședința Consiliului Politic Național al Partidul Acțiune și Solidaritate. PAS are 11840 membri. Suntem cea mai puternică echipă politică din țară. Ținem Moldova pe calea Europeană. Rămânem uniți și vom reuși„, a menționat, în context, ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu.

De asemenea, deputatul (PAS) Radu Marian afirmă că la întrunire se discută obiectivele politice pentru 2023 și strategia pentru alegerile locale.

Suntem la Consiliul Național Politic PAS. Discutăm obiectivele politice pentru 2023 și strategia pentru alegerile locale. De asemenea, discutăm despre cum vor acționa autoritățile în contextul invaziei rusești în Ucraina, șantajului Kremlinului împotriva țării noastre și tentativelor de destabilizare a grupărilor criminale”, spune Radu Marian.