Principală  —  Ştiri   —   A treia ediție a Galei…

A treia ediție a Galei Generozității, organizată de CCF Moldova și HHC Marea Britanie alături de Patronul organizației, soprana Valentina Nafornița, va avea loc pe 24 septembrie

5 septembrie 2016, Chișinău – Cea de a 3-a ediție a Galei Generozității, organizată tradițional de CCF Moldova și HHC Marea Britanie alături de Patronul organizației, renumita soprană Valentina Nafornița, va avea loc pe 24 septembrie la Palatul Republicii. Evenimentul caritabil este organizat pentru a susține dreptul fiecărui copil de a crește într-un mediu familial sigur și protejat, sprijinind efortul de reîntoarcere a copiilor în familii din internate și case de copii.

De trei ani CCF Moldova (Copil, Comunitate, Familie) și HHC UK organizează cel mai mare eveniment de colectare de fonduri, dedicat copiilor rămași sau în risc de a rămâne fără îngrijire părintească – Gala Generozității, o seară unde se întâlnesc arta, cultura și generozitatea. Toate acestea pentru a face posibil ca fiecare copil din Moldova să crească într-un mediu familial sigur, protejat și înconjurat de dragoste.

În acest an, Gala Generozității ne va reuni în data de 24 septembrie, la Palatul Republicii, cu invitați renumiți: Natalia Barbu, Cătălin Josan, dirijorul Gabriel Bebeșelea și „National Moldovan Youth Orchestra”, alături de încântătoarea soprană și patronul CCF/HHC Moldova, Valentina Nafornița. Atmosfera deosebită va fi susținută și de superbii dansatori de la „Art Studio Repede”, dar și de fiecare spectator  în parte, care prin prezența sa va aduce schimbarea în viețile copiilor. Personalități din business, artiști, vedete de televiziune, reprezentanți ai corpului diplomatic vor fi prezenți în această seară frumoasă, iar o premieră pentru tradiționalul eveniment este prezența și susținerea Prințesei Marina Sturdza.

Concertul va fi urmat de o cină elegantă la Mezzo Italian Restaurant și o licitație de obiecte şi experiențe inedite, găzduite de Fundația FELICIA și BERD’s Design Hotel.

„De 12 ani, împreună cu colegii și partenerii noștri, muncim pentru a aduce copiii acasă. În această muncă, deseori aidoma unei lupte epice a binelui cu răul, ne sunt alături parteneri și susținători de nădejde. La Gala Generozității din 24 septembrie sper să-i vedem pe foarte mulți dintre ei”, spune președintele CCF Moldova, Liliana Rotaru.

Banii colectați în urma evenimentului vor contribui la incluziunea şcolară a 14 copii cu surditate prin procurarea unor echipamente speciale. Sistemele FM de amplificare a sunetului pot ajuta la îmbunătățirea semnalului acustic și, respectiv, la calitatea comunicării cu cei din jur în procesul de învățare, însă costul unui astfel de sistem se ridică la 54 mii lei, bani care pentru familiile acestor copii sunt o noțiune abstractă, iar pentru învățământul general – o experiență nouă.

Gala Generozității este susținută de partenerul nostru fidel – Fundația FELICIA, dar și de noii susținători, precum: SA Floarea Soarelui, Moore Stephens, SA Victoriabank, Întreprinderea de stat Registru, PURCARI, Berlizzo Events, Linella, Prime Capital și MolDeco.

Parteneri media ai evenimentului: TVR Moldova, Compania Teleradio Moldova, Realitatea TV, CTC, TV7, Unimedia, Diez, Zugo, Promotime, Timpul, Ziarul de Gardă, Forum.md, Mama.md, Ea.md. Unica.md.

Biletele pot fi procurate pe Iticket.md.