Principală  —  Ştiri   —   A fost găsit cadavrul unei…

A fost găsit cadavrul unei tinere cu semnalmente și vestimentație asemănătoare fetei de 19 ani, dispărută la Orhei

Imagine-simbol. Sursa foto: Poliția R. Moldova/ Facebook

Poliția anunță că au găsit cadavrul unei tinere cu semnalmente și vestimentație asemănătoare fetei de 19 ani dispărută la Orhei după ce pe 12 aprilie a urcat într-o mașină.

„În timpul acțiunilor masive întreprinse de polițiști și societatea civilă, cu regret, acum oamenii legii au găsit cadavrul unei tinere cu semnalmente și vestimentație asemănătoare fetei de 19 ani dispărută la Orhei”, scrie Poliția.

Potrivit oamenilor legii, corpul neînsuflețit a fost găsit într-o fâșie forestieră, la aproximativ 21 de km de la localitatea Chițcanii Vechi, raionul Telenești, cu deplasare pe drum de țară.

Pe 12 aprilie o tânără de 19 ani a urcat într-un automobil de ocazie, pe strada 31 august din Orhei, ora 21:00, și a plecat într-o direcție necunoscută.

Poliția R. Moldova a anunțat miercuri, 17 aprilie, despre reținerea în ajun a unui bărbatului de 45 de ani. Potrivit oamenilor legii, acesta se afla la volanul mașinii de ocazie în care a urcat tânăra.

„Bărbatul de 45 de ani a fost reținut pentru 72 de ore, iar fata încă nu a fost găsită. Acesta nu colaborează cu ancheta. La moment, polițiștii stabilesc mai multe circumstanțe și repere, care ne-ar ajuta să localizăm tânăra. Fata este în continuare căutată în toate fâșiile forestiere, bazine acvatice, clădiri părăsite și locuri nepopulate, stațiile de vulcanizare, spălătorii auto, stâni și alte locații”, se arată în comunicatul Poliției.

Vineri, 19 aprilie, șoferul mașinii a fost plasat în arest preventiv pentru o perioadă de 30 de zile în Penitenciarul 13. Decizia a fost luată de magistrații Judecătoriei Orhei, potrivit radiomoldova.md.