Principală  —  Parteneriat   —   VIDEO/ „Hai să ne înțelegem”…

VIDEO „Hai să ne înțelegem” cum facem business în Moldova și de ce le e frică oamenilor de afaceri să denunțe cazurile de corupție | Podcast „Hai să ne înțelegem”

Invitata acestui episod al podcastului „Hai să ne înțelegem” este Mariana Rufa, directoarea executivă a Asociației Businessului European (EBA). Discutăm despre factorii corupționali sau cu potențial de corupție pe care îi întâmpină mediul de afaceri în procesul de export, vămuire, certificare etc.

Podcastul „Hai să ne înțelegem” este produs de AGORA și distribuit de ZdG în cadrul unui parteneriat cu Asociația Presei Independente.

Seria de podcasturi este realizată cu susținerea proiectului „Consolidarea Statului de Drept și a Mecanismelor Anticorupție în Republica Moldova”, cofinanțat de Uniunea Europeană, Ministerul Federal German pentru Cooperare Economică și Dezvoltare (BMZ), Guvernul Marii Britanii și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ). Opiniile exprimate reprezintă opinia autorilor și nu reprezintă neapărat poziția finanțatorilor și a GIZ.

Partener al proiectului este Asociația Presei Independente care implementează proiectul „Sensibilizarea publicului și dezvoltarea de soluții digitale pentru consolidarea statului de drept și combaterea corupției”.