Principală  —  Parteneriat   —   VIDEO/ Corupția la acordarea gradelor…

VIDEO Corupția la acordarea gradelor de dizabilitate sau cum unui diabetic i s-a cerut un stup de albine | Podcast „Hai să ne înțelegem”

Corupția în acordarea gradelor de dizabilitate nu e o temă care e, de regulă, pe radarul nostru. Aflăm de aceste scheme din comunicatele instituțiilor de drept și din auzite. Dar când dăm perdeaua la o parte, descoperim o lume în care tentaculele mitei s-au întins impresionant de departe. Într-o nouă ediție a podcastului „Hai să ne înțelegem”, realizat de AGORA în parteneriat cu Asociația Presei Independente (API), invitată este experta anticorupție Lilia Ioniță.

Podcastul „Hai să ne înțelegem” este produs de AGORA și distribuit de ZdG în cadrul unui parteneriat cu Asociația Presei Independente.

Seria de podcasturi este realizată cu susținerea proiectului „Consolidarea Statului de Drept și a Mecanismelor Anticorupție în Republica Moldova”, cofinanțat de Uniunea Europeană, Ministerul Federal German pentru Cooperare Economică și Dezvoltare (BMZ) și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ). Opiniile exprimate reprezintă opinia autorilor și nu reprezintă neapărat poziția finanțatorilor și a GIZ.

Partener al proiectului este Asociația Presei Independente care implementează proiectul „Sensibilizarea publicului și dezvoltarea de soluții digitale pentru consolidarea statului de drept și combaterea corupției”.