Principală  —  Pamflet   —   ... în gura târgului

… în gura târgului

Autor contestat

„Ex-consilierul pe comunicare al premierului Filat, Daniel Diviricean, acuma lucrează în echipa lui Vlad Plahotniuc. Din surse sigure, anume el, a scris mesajul către politicieni, distribuit de Adriana Paciu, soţia victimei de la vânătoarea buclucaşă din Pădurea Domnească”, presupune Dragoş Galbur pe blogul său.

Destinaţii exotice

„O companie organizeazează excursii şi rute turistice spre Rezervatia ştiinţifică «Padurea Domnească» cu genericul «Locuri de glorie a Procurorului General Valeriu Zubco: 3 săptămâni pina la demisie». Călătoriile care includ şi vizionarea unei sesiune de vânătoare cu lideri politici – costă mai scump. Călătoria

Fotolii tot mai scumpe

Publicitate
Publicitate

Zvonul alegerilor anticipate l-a deranjat cel mai mult pe vice-preşedintele Parlamentului, Vlad Plahotniuc. Postul despre care se spune că a fost cumpărat stă acum să se ruineze, iar pentru a reveni în Parlament urmează iar să facă injecţii financiare enorme. Surse din stafurile preelectorale susţin că funcţiile în viitorul parlament vor costa şi mai scump.

Viceminiştri cu tremurici

Un viceministru a tăinuit incidentul din Pădurea Domnească. Declaraţia a fost făcută de prim-ministrul Vlad Filat în cadrul emisiunii “Moldova în direct” de la postul naţional de televiziune. Acum toţi viceminiştrii tremură lângă uşa demisiei. Pentru că nu doar unul singur a tăinuit ceva.

Lansator de bombe media

Sergiu Mocanu va fi numit în curând în poziţie de stat. I se va atribui poziţia de lansator de semnale despre omoruri ascunse. El va avea o sală de conferinţe unde presa va putea să servească în fiecare zi informaţii despre ucigaşii proaspeţi.

Publicitate
Publicitate