Principală  —  IMPORTANTE   —   VIDEO/ Podcast ZdCe. Bilanț în…

VIDEO Podcast ZdCe. Bilanț în anul războiului, cu Alina Radu, directoarea Ziarului de Gardă

În ultima ediție de Podcast ZdCe din 2022, tragem linie și facem bilanțurile acestui an deosebit de dificil, cu provocări majore pentru regiunea în care ne aflăm, în contextul războiului din Ucraina, dar care ne-a adus și un pic de speranță că avem șansa de a ne integra în comunitatea europeană.

Invitata Podcast ZdCe este Alina Radu, directoarea Ziarului de Gardă, cea care acum 18 ani a fondat, împreună cu Aneta Grosu, ziarul care a ajuns să fie astăzi cel mai abonat din Republica Moldova.

Ea a vorbit despre cele mai importante evenimente pentru Republica Moldova, în anul 2022, și despre speranțele pe care le are pentru anul viitor.

Aștept să se termine acest masacru în Ucraina și să purcedem împreună cu ucrainenii la reconstrucția nu doar a orașelor distruse, dar la reconstrucția democrației în toată Europa de Est”, a subliniat Alina Radu, în cadrul Podcast ZdCe.

Podcast ZdCe poate fi ascultat pe Apple Podcasts, Google Podcasts, Overcast, Spotify (din afara R. Moldova) și privit pe canalul nostru de Youtube.