Principală  —  IMPORTANTE   —   Directorul interimar al Agenției de…

Directorul interimar al Agenției de Inspectare și Restaurare a Monumentelor, chemat la minister pentru a lua cunoștință cu ordinul de demitere

Ion Ștefăniță, directorul Agenției pentru Inspectarea și Restaurarea Monumentelor

Directorul interimar al Agenției de Inspectare și Restaurare a Monumentelor (AIRM), Ion Ștefăniță a fost înștiințat să se prezinte la Ministerul Culturii, pe 30 noiembrie curent, pentru a lua cunoștință cu ordinul de demitere. Informația a fost oferită pentru Ziarul de Gardă de către consultanta principală a Serviciului informare și comunicare cu mass-media al Ministerului Culturii, Ioana Isac.

Ion Ștefăniță îi urează următorului manager general al AIRM succese în realizarea a cât mai multe fapte bune pentru domeniul culturii.

„… după 12 ani de interimat al funcției, mîine este ultima mea zi de lucru în cadrul Agenției de inspectare și restaurare a monumentelor …, după acest mesaj primit, îi urez următorului manager general al AIRM, succese în realizarea a cât mai multe fapte bune pentru domeniul culturii, patrimoniului cultural-istoric din Republica Moldova …

– Prin prezenta, Stimate dle Ion Ştefăniţă, Ministerul Culturii vă invită la data de 30.11.2021 ora 10:00, să vă prezentați la Serviciul resurse umane, bir. 326, pentru a lua cunoștință sub semnătură cu ordinul privind eliberarea din funcţie. Cu respect, Serviciul Resurse Umane, Ministerul Culturii”, a scris Ion Ștefăniță pe pagina sa de Facebook.

AIRM este o instituţie specializată, subordonată Ministerului Culturii, care are drept atribuție de bază inspectarea pe teren a monumentelor de istorie, artă şi arhitectură şi a zonelor lor de protecţie, precum şi supravegherea respectării prevederilor legislaţiei în vigoare în domeniul ocrotirii monumentelor.