Principală  —  Blog  —  Viața redacției   —   Concursul poștașilor. Cei mai buni…

Concursul poștașilor. Cei mai buni poștași ai anului 2022

Ziarul de Gardă mulțumește cordial tuturor poștașilor, implicați în campania de abonare desfășurată în luna decembrie 2022 și, în mod special, factorilor poștali care ne-au scris scrisori și mesaje, anunțându-ne despre participarea la acest concurs. 

Așa cum ne-am obișnuit, cele mai multe abonamente la ZdG sunt în raioanele Cahul și Rezina, iar în acest an și satele din Fălești ne-au impresionat cu o creștere substanțială a numărului de abonați. Prezentăm mai jos rezultatele celor 2 concursuri anunțate de redacția noastră: pentru cele mai multe abonamente în general pe localitate și pentru cele mai multe abonamente noi la ZdG. 

CELE MAI MULTE ABONAMENTE LA ZIARUL DE GARDĂ

Satul Slobozia Mare din raionul Cahul este lider național la numărul de abonamente și, astfel, poștașilor din acest sat le revine premiul mare: 3000 lei. 

Locul doi a fost disputat între două localități, una din raionul Rezina, alta – din raionul Cahul. Redacția a decis să ofere două premii doi, onorând munca factorilor poștali din satele Peciște și Colibași, ambele echipe de poștași primind câte 2000 lei. 

Pe locul 3 s-au situat poștașii din satul Tănătari, raionul Căușeni. Fiecare din ei va primi câte un premiu în valoare de 1000 lei. 

FACTORUL POȘTAL CU CELE MAI MULTE ABONAMENTE NOI LA ZDG

Apreciem foarte mult și poștașii care, având un număr mai mic de abonamente, în comparație cu cele mai abonate sate, au reușit, totuși, să atragă câteva zeci de abonați noi la ZdG. Surpriza acestui concurs vine din raionul Fălești, satul Risipeni (plus localitatea Bocșa), poștașii căruia se situează pe locul 1 și primesc premiul de 3000 lei. 

Locul doi este, de asemenea, disputat de două localități din raioanele Edineț și Fălești, de aceea redacția oferă două premii doi, a câte 2000 lei fiecare, pentru factorii poștali din satul Glinjeni și pentru cei din satul Fetești. 

ZdG a decis să ofere în acest concurs și două premii III, pentru a încuraja poștașii din satul Rădeni, raionul Călărași și pe cei din Fundurii Vechi, raionul Glodeni, care vor primi câte 1000 lei per echipă. 

500 lei pentru oficiile poștale cu peste 100 de abonați

În afara celor două categorii de premii mari, ZdG oferă premii de câte 500 lei pentru 12 oficii poștale care au peste 100 de abonați la ZdG. Felicitări pentru cei din Dereneu, Călărași; Manta și Văleni din Cahul; Batîr și Satul Nou, Cimișlia; Gordinești, Edineț; Pelinia, Drochia; Albinețul Vechi și Izvoare, Fălești; Lalova, Ignăței și Cuizăuca, Rezina. 

De asemenea, redacția ZdG a decis să încurajeze factorii poștali din 8 sate, în care numărul de abonați este între 90 și 99. Oficiile poștale din aceste sate vor primi câte 400 lei. Este vorba despre următoarele localități: Tătărășeni, Cantemir; Chipeșca, Șoldănești; Sofia, Drochia; Mihăileni, Râșcani; Călinești, Fălești; Țibirica, Călărași; Susleni, Orhei; Țareuca, Rezina. 

Redacția ZdG le mulțumește tuturor factorilor poștali pentru muncă și implicare. Felicităm în mod special învingătorii.