Principală  —  Blog   —   Cititorul de gardă/„Este unicul ziar…

Cititorul de gardă/„Este unicul ziar în republică care oglindește adevărul din țara noastră mică, inundată de corupție”

Marian Constantin din Hîrbovăț, rl Anenii Noi, a trimis în adresa redacției ZdG o scrisoare în care laudă redacția și mulțumește medicilor și asistentelor medicale din secția chirurgie a Spitalului Raional Anenii Noi.

„Din anul 2013 citesc ziarul Dumneavoastră cu cea mai mare plăcere. Este unicul ziar în republică care oglindește adevărul din țara noastră mică inundată de corupție. Deși, posibil că aveți sunete telefonice cu preîntâmpinări, Dumneavoastră vă faceți cinstit datoria. Slavă Vouă!”

Scrisoarea cititorului ZdG era însoțită de o fotografie a medicului Victor Rusnac, căruia Marian Constantin îi aduce mulțumiri.

„Colectivul de lucrători ai secției condus de Domnul Rusnac Victor Ion este un centru în care pacienții se simt ca acasă. Medicii-chirurgi, înainte de operația ce va avea loc, îi pregătesc pe pacienți psihologic şi amănunţit, parcurgând etapă cu etapă, strecurându-le speranța de viață, ce alcătuieşte aproape 10% din întreaga lecuire a pacientului. În rezultat, toate operațiile lor sunt reuşite şi pe bună dreptate cei şapte chirurgi pot fi numiți „Chirurgi- psihologi – mâini de aur”. Un aport destul de însemnat în lecuirea pacienților îl au şi cele unsprezece surori medicale care îngrijesc permanent pacienții. Din partea unui grup numeros de pacienți ai chirurgilor – psihologi – mâini de aur, vă dorim multă, multă sănătate şi succese mari în munca Dumneavoastră Nobilă! Sănătate familiilor Dumneavoastră! Cu profund respect, fostul pacient, Marian Constantin, pensionar – 80 ani.”, scrie cititorul ZdG.