Principală  —  Advertoriale   —   Vrei să mănânci gustos și…

Vrei să mănânci gustos și să cheltui mai puțin timp pentru gătit? Optează pentru produsele congelate de la METRO

Produsele congelate s-au dovedit a fi un colac de salvare pentru cei care iubesc să gătească bucate pe neprins de veste, pentru cei care preferă să gătească rapid, dar gustos ori pentru cei care iubesc să mănânce legume și fructe care, din păcate, nu sunt de sezon. METRO mereu încearcă să împace și capra, și varza, de aceea propune soluții pentru ca fiecare să-și găsească produsul preferat la prețuri accesibile. În același timp, dacă faci cumpărături în cantități mai mari, poți economisi timp, bani și nervi.

Adăugarea legumelor și fructelor congelate în alimentație este o modalitate simplă de a crește aportul de substanțe nutritive, mai ales iarna, când organismul nostru are nevoie de vitamine. Din acest considerent, METRO propune clienților săi o gamă de produse pentru orice situație descrisă mai sus. Mai jos, te invităm să faci cunoștință cu următoarele tipuri de produse congelate marca METRO Chef, care au fost create în colaborare cu numeroși bucătari și specialiști din industria ospitalității.

Câte rețete de bucate cu ciuperci cunoști? Cu siguranță, mixurile de ciuperci asiatice și cele de pădure o să-ți fie de folos în bucătăria ta când o să vină vorba să gătești ceva gustos și mult.

De asemenea, în coșul tău poți adăuga și boboasele congelate – năutul, soia sau porumbul dulce –, care își păstrează prospețimea și culoarea naturală chiar în timpul gătitului. Acestea sunt congelate rapid după recoltare, ceea ce diminuează procesul de oxidare. Întrucât sunt prefierte, le poți utiliza în bucate imediat după decongelare.

Nu uita și de alte legumele congelate care la fel și-au păstrat proprietățile nutritive, calitatea și prospețimea în timpul congelării. Sparanghelul, broccoli, edamame, conopida, morcovul și altele pot fi adăugate în orice mâncare fie că dorești să le prăjești, fie că le gătești pe aburi. De asemenea, sunt perfecte pentru salate, smoothie, tartine sau pentru alte bucate.

Nu am putut trece cu vederea mixurile din legume congelate, care vor aduce cultura gastronomică mexicană și chinezească în bucătăria ta. Nu sta pe gânduri, ia-le pe amândouă și savurează gusturi și arome noi.

Trecem și la frigiderele cu fructe. METRO Chef îți propune și o gamă de fructe congelate pentru orice gust și dispoziție. Azi poți gusta ananas, mâine – căpșuni, iar poimâine – mango. Iar dacă preferi să gătești salată din fructe, atunci un mix de fructe o să-ți ofere o doză sănătoasă de vitamine și îți vor satisface papilele gustative.

Nu uităm de nutrienții și de vitaminele pe care le putem obține din pește sau din fructele de mare congelate! Fileul de somon, friptura de ton sau creveții pot deveni o bijuterie pe masa ta. Dacă ai nevoie să gătești ceva rapid și pe placul tuturor, atunci aceste produse reprezintă alegerea perfectă.

Și ca bonus, la ceai sau cafea, îți propunem să faci o alegere între mai multe tipuri de deserturi congelate cu care să-ți servești oaspeții. Alege să-ți bucuri apropiații cu croasante delicioase, cu cheesecake-uri, cu tarte cu mere sau cu prăjituri din ciocolată.

Toate cele menționate mai sus, dar și multe alte produse le găsești în catalogul anexat aici sau în magazinele METRO din Chișinău și Bălți.

* Acesta este un articol publicitar (P). Textul a fost formulat de compania care a plasat anunțul.