Principală  —  Advertoriale   —   Povestea de Iarnă, ediția a…

Povestea de Iarnă, ediția a patra, vine cu surprize: 3 zile de concert la Palatul Național „Nicolae Sulac”

Pentru prima dată în istoria proiectului Povestea de Iarnă, la Palatul Național „Nicolae Sulac” vor avea loc 3 concerte de Crăciun consecutive. Datorită faptului că nici la o lună distanță de la eveniment majoritatea biletelor au fost vândute, organizatorii au decis să facă un cadou spectatorilor, oferindu-le ocazia să petreacă timpul cu familia și prietenii și pe data de 24 decembrie.

Media Show Grup împreună cu Lupii lui Calancea, GUZ și Baletul Național „JOC” pregătesc un spectacol de excepție într-un nou format și concepție, dar cu tradiționalul element de caritate care rămâne neschimbat din primele ediții. Pentru a procura biletele la concertele din 22, 23 sau 24 decembrie accesați site-ul https://povesteadeiarna.md/ și pășiți încrezut în Povestea de Iarnă. 

Povestea de Iarnă se află în a 4 ediție, proiectul luând start în 2020 din studioul Media Show Grup de unde a fost transmis live. Restricțiile de carantină nu au pus piedici în lansarea proiectului, emisia live fiind vizionată de zeci de mii de spectatori.

Deja în următoarea ediție, Media Show Grup în colaborare cu Alex Calancea au lucrat activ pentru a prezenta publicului larg un concert spectaculos. Începând cu anul 2021 concertele în sala Palatului Național “Nicolae Sulac” au devenit o tradiție. 

Fiecare detaliu legat de Povestea de Iarnă este gândit și lucrat de o echipă mare de profesioniști. Media Show Grup, Line Production, MS-Prod și ArtGarage în colaborare cu Alex Calancea și artiștii invitați au grijă de fiecare detaliu începând cu conceptul spectacolele până la cea mai mică decorațiune din scenă. Povestea de Iarnă a produs anume acel impact la care se așteptau organizatorii, spectatorii fiind copleșiți de emoții pozitive și amintiri care miroase a brad și turtă dulce. 

A doua etapă sensibilă sunt Drumețiile care formează elementul caritabil al proiectului. Echipa Media Show Grup împreună cu Lupii lui Calancea se deplasează la case de copii, aziluri de bătrâni și alte locații unde se află persoane social-vulnerabile pentru a oferi daruri și mici spectacole de muzică și dans. Zâmbetele și cuvintele calde demonstrează de fiecare dată că toate eforturile depuse și donațiile din partea partenerilor și a persoanelor generoase nu au fost în zadar.

Anul acesta Povestea de Iarnă se reîntoarce pentru a aduce căldura și puritatea sărbătorilor de iarnă în sufletul tuturor. Toți doritorii de a contribui cu o donație pot accesa site-ul https://povesteadeiarna.md/#drumetii. 

Organizatori: MEDIA SHOW GRUP și ALEX CALANCEA

Cu suportul: MINISTERUL CULTURII AL REPUBLICII MOLDOVA

Partener Media General: TVR MOLDOVA

Partener Radio General: RADIO ROCKS

Parteneri Media: REALITATEA.MD, PRIME, PRIVESC.EU, RADIO STUDENTUS, RADIO ZUM, JURNAL FM, DIEZ, UNIMEDIA, AGORA, ZIARUL DE GARDĂ, ZUGO, UNICA.MD

* Acesta este un articol publicitar (P). Textul a fost formulat de compania care a plasat anunțul. Redacția ZdG nu poartă răspundere pentru conținutul articolului.