Principală  —  Advertoriale   —   Moş Crăciun – prieten bun…

Moş Crăciun – prieten bun vă aşteaptă la Castel Mimi pentru amintiri de poveste

Singurul castel din țara noastră îşi deschide larg porţile pentru toţi vizitatorii dornici să trăiască o zi de poveste, în compania moşului cu barbă albă. Castel Mimi vă așteaptă împreună cu familiile şi prietenii pe 9 decembrie, pentru a simţi feeria sărbătorilor de iarnă.

Toţi vizitatorii se vor putea încălzi cu băuturi fierbinţi din partea casei: adulţii – cu vin fiert nelimitat, iar cei mici – cu ceai. La căsuţele de poveste veţi găsi bucate delicioase. Nu vor lipsi plăcinţelele tradiţionale, frigăruia suculentă şi covrigii cu zahăr şi scorţişoară.

Castel Mimi a pregătit distracţii şi surprize atât pentru copii, cât şi pentru maturi. Pe cei mici îi aşteaptă clovnul Bombonel şi iluzionistul Gary Cozma împreună cu iepuraşul său magic, iar adulţii sunt invitaţi la o şezătoare organizată de artiştii Satului Moldovenesc „Buciumul”. Oaspeţii vor putea admira instrumente muzicale străvechi, vor descoperi tradiţii de Sf. Andrei, iar în încheiere vor asculta un colind. 

La ore fixate vor avea loc excursii în beciurile Castel Mimi, iar pe toată durata evenimentului, la cabina foto, vizitatorii vor putea face poze memorabile, pe care le vor lua acasă. Curtea castelului va fi decorată cu mii de luminiţe, care vor crea o atmosferă magică. Pomul de Crăciun de mărimi impresionante va fi vedeta serii, atunci când împreună cu toţi oaspeţii, Moş Crăciun va face numărătoarea inversă şi va inaugura iluminatul festiv de pe brad. 

Hiturile de Crăciun vor răsuna pe toată durata zilei, iar colindele tradiţionale vor fi interpretate de artiştii de la „Buciumul”. La finalul serii toţi copiii prezenţi vor primi cadouri de ciocolată de la cel mai iubit bunic – Moş Crăciun. 

Pentru o atmosferă şi amintiri de neuitat, doritorii sunt invitați să vină la Castel Mimi cu trenul lui Moş Crăciun, care va porni din Gara Chişinău exclusiv pentru oaspeţii castelului. 

Petreceţi o zi de iarna la Castel Mimi şi lăsaţi-vă purtaţi de magia sărbătorilor!

* Acesta este un articol publicitar (P). Textul a fost formulat de compania care a plasat anunțul.