Principală  —  Advertoriale   —   În perioada sărbătorilor de Paști,…

În perioada sărbătorilor de Paști, profită de reduceri de până la -30% la produsele pentru casa ta

Sărbătorile de Paști se apropie cu pași grăbiți, iar din acest motiv ViTRA vă oferă reduceri semnificative la produsele pentru casă și oficiu. În perioada 11-30 aprilie 2022, ai reduceri de până la -30% la mese și scaune, cărucioare manuale, polițe decorative, dar și alte elemente necesare pentru casa sau afacerea ta.

Polițe BigBoy – rezistență și modernism oricărui perete

Pe lângă faptul că poliţele BIG BOY sunt estetice, acestea sunt şi foarte rezistente. Ele pot să susţină greutăţi de până la 30 kg, ceea ce le fac să fie foarte utile în orice cameră din locuinţă. Suporturile cu fixare invizibilă a acestui tip de polițe, poate fi reglat cu uşurinţă în timpul montării pentru a asigura orizontalitatea poliţei.

Datorită structurii sale elegante, acest tip de raft este destinat pentru fixarea pe pereţi masivi din lemn, beton sau tencuiţi cu ipsos, și se vor potrivi oricărei încăperi, datorită multitudinii de culori pe care o puteți găsi la ViTRA, acum la un preț foarte avantajos!

Ai nevoie de o comodă cu sertare? Acum e momentul să o iai la tine acasă

Simple, dar versatile, comodele din lemn se integrează perfect în oricare încăpere, fie ea dormitorul sau sufrageria ta. Sunt uşor de curăţat, sunt stabile, durabile, nu se deformează şi sunt foarte uşor de mutat. Nu ezita, profită de reducerile de -25% oferite de ViTRA la comode, și pregătește-i locul unde să stea în casa ta.

Organizează-ți spațiul cu Rafturile Moduline

Ești cu ochii pe ofertele Vitra de mult timp? Acum ai ocazi să procuri cel mai rezistent Raft Moduline la doar 1299 lei. Excelente pentru depozitarea pachetelor cu greutate medie, cutii şi piese vrac, rafturile Moduline sunt fabricate din materiale rezistente de înaltă calitate, care au făcut ca numele Moduline să fie sinonim cu excelenţa în domeniul manipulării materialelor.

Mese și scaune perfecte pentru gusturile și buzunarul fiecăruia

Mesele din lemn uimesc prin designul ultramodern şi finisaje realizate cu o deosebită atenţie. Picioarele şi suprafaţa realizate din lemn îi conferă rezistenţă şi stabilitate. Datorită calităţii şi durabilităţii materialelor din care sunt fabricate, mesele sunt foarte funсţionale şi uşor de întreţinut. Acum e timpul să îți cumperi masa și scaunele mult dorite, fie pentru bucătărie, salon sau de ce nu, chiar pentru oficiu. Până pe 30 aprilie, la ViTRA găsești reduceri de până la -30% la aceste produse.

Dacă ești în căutare și de scări gama Cirus, (https://shop.vitra.md/ro/6183940/), Transpaleți și carucioare manuale, (https://shop.vitra.md/ro/stairs-construction-of-the-tower-trolley/hand-pallet-trucks-and-trolleys/ ) veselă profesională pentru afacerea ta (https://shop.vitra.md/ro/HORECA/ ), și nu doar, nu ezita să mergi la magazinul ViTRA de pe strada Uzinelor 4, pentru a beneficia de cele mai frumoase și avantajoase reduceri Pascale.

VITRA vă urează sărbători frumoase!

Pentru a fi la curent cu toate ofertele Vitra, urmăriți pagina de facebook: https://www.facebook.com/vitra.shop/ sau Magazinul online: https://shop.vitra.md/ro/

P.