Principală  —  Advertoriale   —   Fundația Moldcell oferă 20 de…

Fundația Moldcell oferă 20 de burse studenților la programul de licență Profesiile Viitorului

Fundația Moldcell a lansat concursul de Burse de Merit 2023-2024 pentru programele de învățământ superior „Profesiile viitorului” la trei universități din Republica Moldova: Universitatea de Stat din Moldova, Universitatea Tehnică și Universitatea Pedagogică de Stat „Ion Creangă”. 

Această inițiativă are scopul de a recunoaște și a recompensa performanțelor academice excepționale ale studenților la programele de licență „Profesiile Viitorului”.

20 de burse de merit: Fundația Moldcell oferă 20 de burse de merit, fiecare în valoare de 2000 lei/lună, pentru anul universitar 2023-2024. Aceste burse se acordă studenților din anul II care urmează un program de licență în Animație, Game Design sau Multimedia;

Universități eligibile: Studenții care urmează un program de licență la Universitatea de Stat din Moldova, Universitatea Tehnică din Moldova și Universitatea Pedagogică de Stat „Ion Creangă” sunt eligibili să aplice pentru aceste burse.

Criterii de selecție: Bursele de merit vor fi acordate pe baza unei evaluări a rezultatelor academice obținute, activităților educaționale, scrisorilor de intenție și a conținutului dosarului de participare depus de candidați. Acest proces de selecție își propune să identifice și să susțină cele mai promițătoare talente.

Perioada de aplicare: Dosarul poate fi depus începând cu 31 octombrie 2023 până la 10 noiembrie 2023. Pentru a aplica, studenții trebuie să trimită dosarele de înscriere, completând FORMULARUL ONLINE

Faza de interviu: Interviurile vor avea loc în perioada 10 noiembrie – 15 noiembrie 2023. Această etapă le va oferi candidaților oportunitatea de a-și prezenta intenția, angajamentul și dorința de a excela în domeniile alese.

Această inițiativă a Fundației Moldcell subliniază angajamentul de a promova educația și de a sprijini „Profesiile viitorului”. Prin aceste bursele de merit, Fundația nu numai că oferă asistență financiară tinerilor, ci și canalizează resursele acestora pentru a alimenta aspirațiile viitorilor profesioniști ai Republicii Moldova.

* Acesta este un articol publicitar (P). Textul a fost formulat de compania care a plasat anunțul.