Principală  —  Advertoriale   —   VIDEO/ Descoperă 5 lecții Gratuite…

VIDEODescoperă 5 lecții Gratuite de Copywriting de la Academie Vie

Cauți curs de Copywriting să faci bani din texte? Vrei să scrii Texte eficiente pentru campaniile de Marketing Online? Mai jos găsești 5 lecții Gratuite din Cursul de Copywriting Funcțional, lansat de Academie vie. Ai acces la 16+ ore de conținut cu prezentări, ebooks, formule de lucru și modele de briefuri cu doar 17,97 euro lunar.

  1. Cum Scrii Texte și Gândești Strategic în Afaceri

Începe cu Gândirea Strategică în Copywriting și pune-ți întrebarea: „Cum mă Diferențiez?” Scopul Marketingului e să Găsești și să Atragi un Grup de oameni cu o Problemă pe care Vrei și Poți să o Rezolvi. Privește lecția: 

  1. Cum Scrii Oferte și Texte de Vânzare?

Comunicarea cu Publicul Țintă se bazează pe Oferte. Este un principiu din Marketing Direct care este orientat spre Rezultat. Comunici doar ca să ceri o Acțiune. Și ceri Acțiunea în așa fel, ca să nu primești refuz. De aceea, Textele Comerciale înseamnă să structurezi Haosul și să Raționalizezi emoția.

Publicitate
Publicitate
  1. Cum Scrii Titluri care te Trag de Mână să le Citești

Cum faci cititorul să dea Click pe Articolul tău și să-ți Citească Textul. Dozează Clickbaitul! Odată ajuns în mâinile unui Copywriter iscusit acesta devine machiaj de Zi pentru Texte!

  1. Cum Scrii Texte și Gândești Strategic în Marketing

Marketingul se împarte în 2 mari Direcții: 

  • Marketing Acquisition – Acțiuni cu scopul de a crește baza de potențiali clienți și numărul de Clienți noi la un preț cât mai mic
  • Marketing Retention – Acțiuni cu scop de a reține clientul pe o perioadă cât mai lungă: stimularea cumpărăturilor repetate

Cum scrii Textele în funcție de Scopurile Strategice? Află în lecția de mai jos: 

  1. Cum Scrii Convingător în Comunicarea de Produs și de Imagine

Care este Scopul Comunicării? De a schimba mintea Publicului Țintă și de a atinge obiectivul de Marketing. Comunicarea îl face pe consumator să Acționeze și să influențeze Cifrele în Marketing. Prin urmare, Strategia de Comunicare este planul pentru a atinge Obiectivele de Comunicare a unui Brand. În baza Strategiei de Comunicare se creează Publicitatea. Mai multe afli chiar în video de mai jos:

Te-am captivat? Ești gata să cunoști mai multe?

Înscrie-te la Copywriting Funcțional

Abonamentul lunar la Copywriting Funcțional costă doar 17,97 euro. Ai acces la informații, prezentări, lecții video, materiale adiționale, bonusuri și cel mai important, înveți singur oricând și de oriunde!

P.

Publicitate
Publicitate