Principală  —  Advertoriale   —   De sărbători, Moldcell vine cu…

De sărbători, Moldcell vine cu oferte Magice pentru toți abonații 

Oriunde te prind sărbătorile de iarnă, când cei dragi sunt alături, Magia se întâmplă. După un an plin de provocări, familia și prietenii sunt cei care ne susțin și ne fac să ne simțim împliniți. În prag de Crăciun, Moldcell ți-a pregătit surprize și oferte speciale pentru tine, dar și pentru întreaga familie. Descoperă mai jos cele mai inspirate oferte, doar la Moldcell. 

Treci la Moldcell cu numărul tău de la alt operator sau conectează acum Abonament Next, și primești instant cashback înzecit din valoarea abonamentului ales. Cum funcționează? De exemplu, la conectare Abonament 145, primești 1450 lei cashback, ca să-ți procuri un telefon sau gadget nou. Vino să-ți alegi cadoul în magazinele Moldcell din toată țara sau aplică online, pe eshop.moldcell.md

De sărbători, primești x10 cashback din valoarea abonamentului cu NEXT Family! Și ca să-i dai o mână de ajutor lui Moș Crăciun, cei 2900 lei cashback îi folosești pentru a procura cadouri familiei în magazinele Moldcell sau online. Alege acum noul Abonament NEXT Family: adaugi până la 4 numere, gestionezi singur contul, oferi și distribui trafic în grup – totul la un cost unic de doar 290 lei.

De sărbători, ai un plus de magie în combinație cu oferta specială la telefoane, doar la Moldcell! Două smartphone-uri de ultimă generație, la preț special cu Abonament sau la super ofertă în rate: OPPO Reno 10 sau Xiaomi 13T + ceas Redmi 3 Lite sau Boxă Portabilă Xiaomi CADOU. Alege modelul preferat în magazinele Moldcell sau comandă online, cu livrare gratuită în toată țara.

De sărbători, nu doar oferi, dar și primești…Magie! Invită-i pe cei dragi să treacă la Moldcell, iar ei se bucură de un telefon nou-nouț la doar 1 leu, la pachet cu abonament avantajos. De exemplu, Xiaomi Redmi 12c, cu abonament de la doar 125 lei, îi va surprinde pe toți cei împătimiți de poze calitative datorită camerei de 50 MP și cu baterie durabilă de 5000 mAh. Portarea poate fi efectuată ușor în magazinele Moldcell și chiar online, cu livrare direct la ușă.

* Acesta este un articol publicitar (P). Textul a fost formulat de compania care a plasat anunțul.