Principală  —  Advertoriale   —   Cum ajungi la METRO 2…

Cum ajungi la METRO 2 (Botanica) în legătură cu restricțiile privind traficul rutier din Chișinău în perioada 31 mai – 2 iunie

În contextul desfășurării pe 1 iunie a celui de-al doilea summit al Comunității Politice Europene (CPE) la Chișinău, la care vor participa 47 de președinți și șefi de guverne din întreaga lume, în perioada 31 mai – 2 iunie, traficul rutier de pe mai multe străzi din Chișinău va fi restricționat. Una dintre porțiunile de drum pe care urmează să fie limitat accesul pentru cetățeni este bulevardul Dacia. Anume pe această porțiune de drum se află magazinul METRO 2 (Botanica), de aceea cumpărătorii sunt îndemnați să opteze pentru un traseu alternativ care le-ar permite să ajungă la METRO pentru a-și putea efectua cumpărăturile cotidiene în perioada 31 mai – 2 iunie.

În această ordine de idei, pentru ca fiecare client METRO să-și poată planifica din timp vizitele la magazinul METRO 2 (Botanica), venim cu un set de recomandări care să le ușureze această activitate.

#1. Drum alternativ. METRO 2 (Botanica) are două căi de acces cunoscute. Prima este cea de pe bulevardul Dacia (intrarea principală), iar al doilea acces reprezintă alternativa propusă de noi – intrarea de pe strada Pădurii, care se află în spatele Grădinii Botanice. Vezi în imaginea de mai jos cum poți ajunge la METRO 2. În acest sens, poliția face apel către șoferi să își planifice din timp traseul de deplasare în zilele de 31 mai, 1 și 2 iunie, să acceseze drumurile adiacente Aeroportului Internațional Chișinău și să evite arterele principale ale capitalei și deplasarea în anumite intervale de timp pe ruta Chișinău-Bulboaca și invers.

#2. „Planul B”. Cu toții cunoaștem că orice problemă are cel cel puțin două soluții de rezolvare. Dacă nu dorești să mergi în perioada menționată la magazinul METRO 2 (Botanica), atunci există „Planul B” – alt magazin METRO, amplasat lângă comuna Stăuceni, de pe strada Chișinăului 5. Nu-ți face griji, aici găsești același asortiment, cu aceleași prețuri ca în magazinul METRO 2. Apropo, orarul de muncă este similar.

#3. Comandă online. Dacă nu ai mașină și nu vrei să cheltuiești bani suplimentari pe taxi, îți recomandăm să beneficiezi de serviciul online de comandă a produselor de la METRO, iar curierul îți va aduce coșul cu mâncare și nu doar direct la ușa ta. Accesează acest link pentru a plasa comanda și investește-ți timpul în alte treburi casnice sau personale.

Îți aducem aminte că zilele de 1 și 2 iunie sunt declarate zile de odihnă, de aceea ai posibilitatea să faci cumpărături la METRO pentru întreaga familie. Mai mult, dacă planifici să mergi în această perioadă la un picnic cu prietenii, atunci e bine să știi că am elaborat un articol în care am descris ce produse METRO te-ar ajuta să organizezi o petrece modestă alături de cei dragi.

Despre Summitul Comunității Politice Europene

Reuniunea Comunității Politice Europene din 1 iunie 2023 de la Bulboaca este un eveniment politic de importanță internațională, la care sunt așteptați 47 de președinți și șefi de guverne, precum și conducătorii Uniunii Europene. Liderii întruniți la Chișinău vor pune în discuție eforturile comune pentru pace, în contextul războiului din Ucraina și al crizelor conexe, apărarea democrației, consolidarea securității energetice și reziliența statelor europene.

Comunitatea Politică Europeană a fost creată anul trecut, la inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron. Prima reuniune a CPE a avut loc la Praga în octombrie 2022.

* Acesta este un articol publicitar (P). Textul a fost formulat de compania care a plasat anunțul.