Principală  —  Advertoriale   —   Campania „Masa Bucuriei”: Peste 3500…

Campania „Masa Bucuriei”: Peste 3500 kg de produse, colectate în magazinele Kaufland

În preajma sărbătorilor Pascale, Diaconia a organizat campania „Masa Bucuriei” de colectare de alimente destinate pentru persoanele și familiile social-vulnerabile. Tradițional, Kaufland Moldova s-a campaniei care s-a desfășurat pe 16 aprilie, în întreaga țară. 

Grație implicării și solidarizării a mii de clienți, într-o singură zi, au fost colectate circa 3500 kg de produse alimentare, care se vor transforma în 7000 de porții de mâncare caldă distribuite de către Cantina Socială a Diaconiei persoanelor vârstnice și familiilor social vulnerabile. 

Campania din acest an este o revenire la normalitate. Schimbarea situației pandemice și întoarcerea la relația umană ne-a dat posibilitatea întâlnirii celor care îndeamnă spre solidaritate și celor care au fost dornici să răspundă. Suntem recunoscători că salutul nostru pascal Hristos a Înviat vine cu bucuria că vom răspunde Cu Adevărat la nevoia multor oameni, triști și izolați din satele Republicii Moldova”, a menționat Igor Belei, Directorul Executiv Diaconia. 

Campania s-a desfăşurat în magazinele Kaufland din Chișinău, Bălți, Ungheni și Orhei, unde sute de voluntari au întâmpinat cumpărătorii cu îndemnul de a dona produse neperisabile pentru sprijinirea cantinelor sociale.

Cu bucurie am constatat că mii de oameni care au pășit pragul magazinelor noastre rezonează cu tot ceea ce înseamnă implicare și generozitate. Ne bucurăm că alături de Diaconia și Banca de Alimente implementăm o serie de proiecte de lungă durată fapt care fortifică parteneriatul nostru. Astfel, împreună aducem o doză de bucurie în viața celor care au nevoie de aceasta mai mult ca niciodată”, a menționat Cristina Aramă, PR Manager Kaufland Moldova. 

Campania „Masa Bucuriei” se află la a 13-a ediție și se desfășoară tradițional în preajma Sărbătorilor Pascale, fiind cel mai mare proiect național de solidaritate în sprijinul persoanelor social-vulnerabile.

P.

Publicitate
Publicitate