Principală  —  Advertoriale  —  Anunțuri   —   ANTREPRENOR EXPO – Eveniment de…

ANTREPRENOR EXPO – Eveniment de promovare a afacerilor din Republica Moldova

Ministerul Dezvoltării Economice și Digitalizării împreună cu Organizația pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului (ODA) şi Moldexpo anunță desfășurarea celei de-a doua ediții a expoziției „Antreprenor Expo”. Evenimentul va avea loc în perioada 23 – 26 noiembrie 2023, în Pavilionului Central MOLDEXPO.

„Antreprenor Expo” este o platformă de referință pentru promovarea și susținerea afacerilor mici și mijlocii din țară, un segment vital pentru dinamizarea economiei naționale și consolidarea cooperării economice internaționale. Această ediție va reuni peste 100 de companii autohtone, acoperind domenii diverse precum industria alimentară, industria ușoară, turismul, construcțiile, energia alternativă, etc.

„Antreprenor Expo” este conceput nu doar ca o vitrină a produselor și serviciilor oferite de IMM-uri, ci ca un catalizator pentru dialogul productiv între antreprenori și instituțiile statului. Prin intermediul unui program extins de afaceri: sesiuni, prezentări și întâlniri de afaceri, „Antreprenor Expo” va facilita accesul la informații esențiale și va stimula colaborările profitabile.

Ediția din acest an se remarcă prin designul său inovator și prin prezentarea unor noi segmente de afaceri, inclusiv cele de familie, reflectând astfel dinamismul și diversitatea antreprenoriatului moldovenesc.

În deschiderea oficială a expoziției, ce va avea loc pe 23 noiembrie, ora 11:00, la Moldexpo, Pavilionul Central, vor participa reprezentanți de seamă ai, Guvernului Republicii Moldova, Delegației Uniunii Europene în Republica Moldova, Organizația pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului, marcând astfel importanța strategică a acestui eveniment.

Agenda evenimentului poate fi vizualizată AICI. 

Vizitatorii expoziției „Antreprenor Expo” vor obține o serie de beneficii importante, având în vedere natura și scopul evenimentului. Aceste beneficii includ:

Acces la Inovații și Produse Noi: Vizitatorii vor avea oportunitatea de a descoperi cele mai recente inovații și produse ale afacerilor mici și mijlocii, într-o gamă largă de domenii precum industria alimentară, industria ușoară, turism, construcții și energie alternativă.

Networking și Contacte de Afaceri: Expoziția oferă o platformă excelentă pentru stabilirea de noi contacte de afaceri. Vizitatorii pot interacționa direct cu proprietarii și reprezentanții companiilor, ceea ce poate duce la parteneriate sau colaborări viitoare.

Informații despre Tendințele Pieței: Prin participarea la seminarii, prezentări și discuții, vizitatorii vor putea să afle despre ultimele tendințe și evoluții din diferite sectoare de afaceri.

Inspirație pentru Antreprenoriat: Vizitarea expoziției poate fi o sursă de inspirație pentru cei care doresc să devină antreprenori sau care caută idei noi pentru afacerile lor existente.

Interacțiune cu Autoritățile și Instituțiile de Sprijin: Expoziția va oferi oportunități pentru a interacționa cu reprezentanții autorităților și instituțiilor care sprijină sectorul IMM-urilor, permițând vizitatorilor să obțină informații despre programele de suport disponibile.

Cunoașterea Produselor și Serviciilor Locale: Expoziția va fi un loc excelent pentru a cunoaște și a susține produsele și serviciile autohtone, încurajând economia locală și micile afaceri.

Organizația pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului încurajează participarea activă a comunității de afaceri și a publicului larg la „ANTREPRENOR EXPO”, un eveniment esențial pentru fortificarea sectorului de afaceri mic și mijlociu și pentru promovarea creșterii economice durabile în regiune.

* Acesta este un articol publicitar