Principală  —  Advertoriale   —   A început construcția celui mai…

A început construcția celui mai mare Centru de Distribuție din Republica Moldova 

Unul dintre liderii de top din retailul moldovenesc anunță lansarea construcției celui mai mare Centru de Distribuție din Republica Moldova. La ora actuală acesta este cel mai grandios proiect la nivel național și vine să sprijine misiunea companiei de a oferi clienților produse și servicii calitative.

Situat pe o suprafață de 5,4 ha, Centrul de Distribuție va servi ca hub central pentru depozitarea, gestionarea și expedierea produselor către toate magazinele Linella din întreaga țară. Urmează să fie un centru echipat cu tehnologie de ultimă generație și implementate procese pentru optimizarea și asigurarea livrării rapide și eficiente a produselor. În plus, centrul este proiectat cu o atenție deosebită la sustenabilitatea și respectarea mediului, cu caracteristici precum iluminat eficient din punct de vedere energetic și gestionarea responsabilă a deșeurilor. Centrul este alcătuit din câteva clădiri: depozit într-un singur nivel; bloc administrativ în 3 nivele; spălătorie auto; corp pentru șoferi și stație de pompare. 

„Suntem extrem de entuziasmați să anunțăm inițierea construcției acestui centru de distribuție care reprezintă un pas semnificativ în eforturile noastre de a oferi servicii mai bune, mai rapide și de a contribui la dezvoltarea economică a țării. Ne dedicăm implicării în dezvoltarea economiei locale și a comunității noastre. Deschiderea acestui centru de distribuție va crea peste 250 de locuri noi de muncă în comunitatea locală, cu oportunități în domenii precum depozitare, logistică și gestionarea lanțului de aprovizionare. Această investiție va consolida poziția noastră ca lider în industrie și ne va permite să răspundem mai eficient la cerințele în continuă schimbare ale pieței. Suntem nerăbdători să vedem cum va contribui acest centru la creșterea noastră continuă și la satisfacția clienților”, declară Igor Călcîi, director general S.R.L. Moldretail Group. 

Acest proiect este susținut de Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD) și maib. Centrul de distribuție urmează a fi dat în exploatare până la sfârșitul anului 2024.

„Este o bucurie să susținem încă un proiect de anvergură dezvoltat de clientul maib, Moldretail Group, și împreună cu Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare să contribuim prin finanțare avantajoasă la realizarea acestui obiectiv ambițios cu care rezonăm. Pe lângă utilitatea sa directă, noul Centru de Distribuție va oferi și beneficii importante pentru comunitate, într-un spațiu bine organizat și eficient din toate punctele de vedere. Avem încrederea că acest proiect va aduce plus valoare în domeniul depozitării, gestionării și expedierii produselor, dar și că va contribui pozitiv la experiența clienților”, notează Dumitru Baxan, Vicepreședinte al Comitetului de Conducere, responsabil de Divizia Corporate.

Moldretail Group este o companie de top în retailul moldovenesc și este dedicată furnizării de produse alimentare și nealimentare, dar și de servicii de calitate superioară. Cu o experiență de 22 de ani în industrie, compania și-a căpătat notorietatea în rândul consumatorilor pentru inovație, calitate și angajamentul față de sustenabilitate. 

* Acesta este un articol publicitar (P). Textul a fost formulat de compania care a plasat anunțul.