(VIDEO) Bătaie ca în filme noaptea trecută la Ciocana. Doi bărbați au încercat să jefuiască un local cu aparate de joc

Noap­tea tre­cu­tă, doi băr­bați între 25-30 de ani au intrat într-un local unde func­țio­nea­ză apa­ra­te de joc din sec­to­rul Cio­ca­na al Capi­ta­lei. Aceștia aveau măș­ti impro­vi­za­te pe cap și au ata­cat doi anga­ja­ți ai loca­lu­lui. Momen­tul a fost înre­gis­trat de came­re de supra­ve­ghe­re din inte­ri­o­rul încă­pe­rii. Din ima­gi­ni­le obți­nu­te de ZdG se vede cum băr­ba­ții lovesc de mai mul­te ori per­soa­ne­le din local și încear­că să-i imo­bi­li­ze­ze. Unul din­tre anga­ja­ți însă reu­șeș­te să ajun­gă la tele­fon, moment în care băr­ba­ții se retrag.

Potri­vit unor sur­se din poli­ție, unul din­tre băr­bați, de 25-30 de ani avea sta­tu­ra de 165-170 cm, era îmbră­cat în scur­tă de culoa­re nea­gră, cu guler și glu­gă, blu­gi albaș­tri des­chiși și pan­to­fi negri de iar­nă. Al doi­lea băr­bat pur­ta o scur­tă  albas­tră și blu­gi întu­ne­ca­ți. Aceștia vor­beau între ei în româ­nă, iar unul din­tre ei se adre­sa pe nume­le Iliu­ha.

Sur­se­le ZdG afir­mă că a fost o ten­ta­ti­vă de jaf, eșu­a­tă.

Am dis­cu­tat cu Inspec­to­ra­tul de Poli­ție Cio­ca­na, care însă ne-a redi­rec­țio­nat spre Ser­vi­ci­ul de Pre­să al insti­tu­ți­ei. Nata­lia Sta­ti, ofi­țe­rul de pre­să al Poli­ți­ei capi­ta­lei a decla­rat că poli­ția a des­chis o cau­ză pena­lă pe inrac­țiu­ne de tâlhă­rie, însă nu au fost iden­ti­fi­ca­ți sus­pec­ții.

 


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul sa nu publicam sau sa ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ura de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *