(VIDEO) Bătaie ca în filme noaptea trecută la Ciocana. Doi bărbați au încercat să jefuiască un local cu aparate de joc

Noaptea trecută, doi bărbați între 25-30 de ani au intrat într-un local unde funcționează aparate de joc din sectorul Ciocana al Capitalei. Aceștia aveau măști improvizate pe cap și au atacat doi angajați ai localului. Momentul a fost înregistrat de camere de supraveghere din interiorul încăperii. Din imaginile obținute de ZdG se vede cum bărbații lovesc de mai multe ori persoanele din local și încearcă să-i imobilizeze. Unul dintre angajați însă reușește să ajungă la telefon, moment în care bărbații se retrag.

Potrivit unor surse din poliție, unul dintre bărbați, de 25-30 de ani avea statura de 165-170 cm, era îmbrăcat în scurtă de culoare neagră, cu guler și glugă, blugi albaștri deschiși și pantofi negri de iarnă. Al doilea bărbat purta o scurtă  albastră și blugi întunecați. Aceștia vorbeau între ei în română, iar unul dintre ei se adresa pe numele Iliuha.

Sursele ZdG afirmă că a fost o tentativă de jaf, eșuată.

Am discutat cu Inspectoratul de Poliție Ciocana, care însă ne-a redirecționat spre Serviciul de Presă al instituției. Natalia Stati, ofițerul de presă al Poliției capitalei a declarat că poliția a deschis o cauză penală pe inracțiune de tâlhărie, însă nu au fost identificați suspecții.

 


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *