jaf

(VIDEO) Bătaie ca în filme noaptea trecută la Ciocana. Doi bărbați au încercat să jefuiască un local cu aparate de joc

Noap­tea tre­cută, doi băr­bați între 25-30 de ani au intrat într-un local unde func­țio­nează apa­rate de joc din sec­to­rul Cio­cana al Capi­ta­lei. Aceștia aveau măști impro­vi­zate pe cap și au ata­cat doi anga­jați ai loca­lu­lui. Momen­tul a fost înre­gis­trat de camere de supra­ve­ghere din inte­ri­o­rul încă­pe­rii. Din ima­gi­nile obți­nute de ZdG se vede cum băr­ba­ții lovesc de mai multe ori per­soa­nele din local și încearcă să-i imo­bi­li­zeze. Unul din­tre anga­jați însă reu­șește să ajungă la tele­fon, moment în care băr­ba­ții se retrag.

Potri­vit unor surse din poli­ție, unul din­tre băr­bați, de 25-30 de ani avea sta­tura de 165-170 cm, era îmbră­cat în scurtă de culoare nea­gră, cu guler și glugă, blugi albaș­tri des­chiși și pan­tofi negri de iarnă. Al doi­lea băr­bat purta o scurtă  albas­tră și blugi întu­ne­cați. Aceștia vor­beau între ei în română, iar unul din­tre ei se adresa pe numele Iliuha.

Sur­sele ZdG afirmă că a fost o ten­ta­tivă de jaf, eșu­ată.

Am dis­cu­tat cu Inspec­to­ra­tul de Poli­ție Cio­cana, care însă ne-a redi­rec­țio­nat spre Ser­vi­ciul de Presă al insti­tu­ției. Nata­lia Stati, ofi­țe­rul de presă al Poli­ției capi­ta­lei a decla­rat că poli­ția a des­chis o cauză penală pe inrac­țiune de tâlhă­rie, însă nu au fost iden­ti­fi­cați sus­pec­ții.

 


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.