[Foto] Ce face Corina Fusu în timpul învestirii Guvernului Filip

Cori­na Fusu, minis­tra Edu­ca­ți­ei, părea plic­ti­si­tă la ședin­ța de înves­ti­re a Guver­nu­lui Filip. Pen­tru a-și umple tim­pul liber din tim­pul ședin­ței, minis­tra a decis să-și facă unghi­i­le, după care să stea cu pri­vi­rea în tele­fon.

Amin­tim că ieri, 20 ianu­a­rie, la ora 16:00, a avut loc ședin­ța de înves­ti­re a Guver­nu­lui Filip, pen­tru care au votat 57 de depu­ta­ți. Oame­nii au pro­tes­tat ore în șir, împo­tri­va aces­tei acțiu­ni, cerând ale­ge­ri anti­ci­pa­te.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul sa nu publicam sau sa ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ura de rasă, religie și sex.

7 comentarii

 1. Simion

  Sluto ca o Ana­te­ma, aschi­lo­pa­ta Fas­ss, cine dra­cu sus te-a pus? Buna de spe­ri­at cio­ri­le, vra­bi­i­le.

  • Stan Patitul

   Ho! Ce are aspec­tul fizic? Numai muco­sii de la scoa­la ape­lea­za la argu­men­tul infa­ti­sa­rii. Uite cat e de sim­plu — jude­cam actiu­ni­le oame­ni­lor, si nu oame­nii, inte­le­gi cum vine? Toti oame­nii sunt nis­te fiin­te mes­chi­ne, capa­bi­le de jos­ni­cii — toti! Iata tu de dai mare pro­e­u­ro­pean, si ape­le­zi la argu­men­te pri­mi­ti­ve, ce intra in diso­nan­ta cu spi­ri­tul euro­pean. Repet, pot fi cri­ti­ca­te numai acti­ni­le, e sin­gu­ra pozi­tie obiec­ti­va.

   • Simion

    Cand o vad asa hai­hui si cu min­tea ca un ciur, mai ca-mi vine s-o ase­mui cu o gau­ra de cwr. Parul ei ca coa­da vacii, cand p vezi te-apuca dra­cii.

     • tarasov ion

      dAR ESTE SI MISOGIN SI ESTE DERANJAT DE EGALITATEA DINTRE BARBATI SI FEMEI,aspectul este subiectiv<dar min­tea si inte­li­gen­ta cand sunt obiec­ti­ve pot impin­ge feme­i­le in fata,,,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *