[Foto] Ce face Corina Fusu în timpul învestirii Guvernului Filip

Cori­na Fusu, minis­tra Edu­ca­ți­ei, părea plic­ti­si­tă la ședin­ța de înves­ti­re a Guver­nu­lui Filip. Pen­tru a-și umple tim­pul liber din tim­pul ședin­ței, minis­tra a decis să-și facă unghi­i­le, după care să stea cu pri­vi­rea în tele­fon.

Amin­tim că ieri, 20 ianu­a­rie, la ora 16:00, a avut loc ședin­ța de înves­ti­re a Guver­nu­lui Filip, pen­tru care au votat 57 de depu­ta­ți. Oame­nii au pro­tes­tat ore în șir, împo­tri­va aces­tei acțiu­ni, cerând ale­ge­ri anti­ci­pa­te.Ediția tipărită a Ziarului de Gardă apare cu sprijinul DEPARTAMENTULUI POLITICI PENTRU RELAŢIA CU ROMÂNII DE PRETUTINDENI A MINISTERULUI DE EXTERNE AL ROMÂNIEI

Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

 • Simion

  Sluto ca o Ana­te­ma, aschi­lo­pa­ta Fas­ss, cine dra­cu sus te-a pus? Buna de spe­ri­at cio­ri­le, vra­bi­i­le.

  • Stan Pati­tul

   Ho! Ce are aspec­tul fizic? Numai muco­sii de la scoa­la ape­lea­za la argu­men­tul infa­ti­sa­rii. Uite cat e de sim­plu — jude­cam actiu­ni­le oame­ni­lor, si nu oame­nii, inte­le­gi cum vine? Toti oame­nii sunt nis­te fiin­te mes­chi­ne, capa­bi­le de jos­ni­cii — toti! Iata tu de dai mare pro­e­u­ro­pean, si ape­le­zi la argu­men­te pri­mi­ti­ve, ce intra in diso­nan­ta cu spi­ri­tul euro­pean. Repet, pot fi cri­ti­ca­te numai acti­ni­le, e sin­gu­ra pozi­tie obiec­ti­va.

   • Simion

    Cand o vad asa hai­hui si cu min­tea ca un ciur, mai ca-mi vine s-o ase­mui cu o gau­ra de cwr. Parul ei ca coa­da vacii, cand p vezi te-apuca dra­cii.

    • Stan Pati­tul

     Roma­nul are suflet de poet!))

     • tara­sov ion

      dAR ESTE SI MISOGIN SI ESTE DERANJAT DE EGALITATEA DINTRE BARBATI SI FEMEI,aspectul este subiectiv<dar min­tea si inte­li­gen­ta cand sunt obiec­ti­ve pot impin­ge feme­i­le in fata,,,

 • Gir­li­sa­be­la­girl

  De accen­tu­at ca anu­me ea e minis­tra EDUCATIEI!!!