aaaaa

[Foto] Ce face Corina Fusu în timpul învestirii Guvernului Filip

Corina Fusu, minis­tra Edu­ca­ției, părea plic­ti­sită la ședința de înves­tire a Guver­nu­lui Filip. Pen­tru a-și umple tim­pul liber din tim­pul ședin­ței, minis­tra a decis să-și facă unghi­ile, după care să stea cu pri­vi­rea în tele­fon.

Amin­tim că ieri, 20 ianu­a­rie, la ora 16:00, a avut loc ședința de înves­tire a Guver­nu­lui Filip, pen­tru care au votat 57 de depu­tați. Oame­nii au pro­tes­tat ore în șir, împo­triva aces­tei acțiuni, cerând ale­geri anti­ci­pate.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

 • Simion

  Sluto ca o Ana­tema, aschi­lo­pata Fasss, cine dracu sus te-a pus? Buna de spe­riat cio­rile, vra­bi­ile.

  • Stan Pati­tul

   Ho! Ce are aspec­tul fizic? Numai muco­sii de la scoala ape­leaza la argu­men­tul infa­ti­sa­rii. Uite cat e de sim­plu — jude­cam actiu­nile oame­ni­lor, si nu oame­nii, inte­legi cum vine? Toti oame­nii sunt niste fiinte mes­chine, capa­bile de jos­ni­cii — toti! Iata tu de dai mare pro­e­u­ro­pean, si ape­lezi la argu­mente pri­mi­tive, ce intra in diso­nanta cu spi­ri­tul euro­pean. Repet, pot fi cri­ti­cate numai acti­nile, e sin­gura pozi­tie obiec­tiva.

   • Simion

    Cand o vad asa hai­hui si cu min­tea ca un ciur, mai ca-mi vine s-o ase­mui cu o gaura de cwr. Parul ei ca coada vacii, cand p vezi te-apuca dra­cii.

    • Stan Pati­tul

     Roma­nul are suflet de poet!))

     • tara­sov ion

      dAR ESTE SI MISOGIN SI ESTE DERANJAT DE EGALITATEA DINTRE BARBATI SI FEMEI,aspectul este subiectiv<dar min­tea si inte­li­genta cand sunt obiec­tive pot impinge feme­ile in fata,,,

 • Gir­li­sa­be­la­girl

  De accen­tuat ca anume ea e minis­tra EDUCATIEI!!!