Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Citiţi azi, în ZdG

Citiţi azi, în ZdG

În ediția de joi a Ziarului de Gardă aflați cine sunt oamenii care au participat la crearea Direcției Naționale Anticorupție din România și la transformarea ei, din una controlată și manevrată politic, într-o entitate performantă, ajunsă în topul celor mai bune instituții anticorupție din Europa și devenită spaima funcționarilor corupți.

La „Dosar” citiți despre studiile, dosarele controversate și averea judecătorului Ghenadie Pavliuc, care în ultimele luni a devenit figura principală din justiția  Republicii Moldova, iar dintr-un interviu cu Ion Diacov aflați detalii despre implicarea politicului în activitatea procuraturii.

Tot joi, aflați dacă contaminarea radioactivă, depistată în centrul Chișinăului, prezintă pericol și la ce etapă se află dosarul penal pe acest caz.

De asemenea, în ediția tipărită din 26 noiembrie, aflați care sunt soluțiile propuse de fracțiunile parlamentare pentru formarea unui nou Guvern, dar și cum au fost repartizate dosarele în instanțele judecătorești în ultimii ani.

Într-un articol „Trăind de gardă” descoperiți povestea unei familii „curcubeu”, iar la rubrica „Oameni” aflați mai multe despre Victor Hristov, pictorul în creația căruia culorile cântă.

Dosar: Cariera, studiile, dosarele controversate și averea judecătorului Pavliuc

Exclusiv: Interviu cu Ion Diacov, procurorul municipiului Chișinău: „Politicienii își doresc un procuror general de buzunar, care le-ar asigura liniștea sufletească”

Dosar: Contaminarea radioactivă din Chişinău: fără vinovaţi și „nepericuloasă”

Reporter Special:  DNA-ul de peste Prut

Reporter Special: Cum au devenit membrii Antifa deținuți politici

Actual: ZdG-nr-44-RO-26-noiembrie-pag1 CSM susţine că, în 2014-2015, dosarele în instanțele judecătorești au fost repartizate corect, egal și aleatoriu

Politic: Soluții pentru un nou Guvern: anticipate, alianțe și prim-ministru apolitic

Trăind de Gardă:  Viața unei familii curcubeu

La țară: Migdalele – nucile pretențioase, dar foarte avantajoase

Zona Publică:  Cum decurge o ședință de judecată?

Circ în tramvai: Este cunoscut numele noului Guvern

Oameni: Victor Hristov, pictorul în creația căruia culorile cântă

Editoriale:
Aneta Grosu:  6.15, vizită inopinată a angajaților DIP

Petru Grozavu: Gropari pe bani publici

Alina Radu: Judecătorul cu Bețișor

Pe site, articolele vor apărea succesiv, în zilele următoare, după apariția ziarului în chioșcuri. Totodată, pe site nu apar toate articolele din ediția tipărită.