(video) S-a rostogolit de câteva ori cu căruciorul, după ce a încercat să urce pe escalator

sursa video: cbslocal.com

O întîmplare mai puțin obișnuită în Boston. O femeie de 56 de ani a căzut de pe o scară rulantă într-o stație de metrou. Asta după ce cu un scuter cu motor a încercat să urce la un nivel mai sus.  Ideea nu a fost dintre cele mai reușite, pentru că imediat ce a intrat pe scară, scuterul s-a răsturnat. Astfel ea fiind legată de cărucior se rostogolea împreună cu acesta. Camere de supraveghere au arătat cum alți oameni din preajmă au sărit să o ajute.  Dacă ar fi lipsit ajutorul imediat, femeia risca să sufere traume grave.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *