[VIDEO] 29 iulie – zece ani cu Ziarul de Gardă

Au trecut deja 10 ani de la apariția primului număr al ziarului care a investigat cazuri, a scos la iveală demnitarii corupți și a spus cititorului doar Adevărul. Un deceniu în care Dreptatea, Onestitatea și Verticalitatea a contat.
24 de pagini care îți prezintă R. Moldova, așa cum este ea de fapt, fără echivocuri și fără ocolișuri.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *