ZdG adresează felicitări tuturor abonaților săi și oferă reduceri și premii!

Astăzi, în Republica Moldova este Ziua Abonatului. Ziarul de Gardă adresează felicitări tuturor abonaților săi, și oferă reduceri de 10% persoanelor care abonează astăzi edițiile noastre de limba română și limba rusă. Menționăm că pensionarii, persoanele cu disabilități, studenții – au prețuri minimale la abonare.

Vă amintim că puteți abona ZdG la orice oficiu poștal din Republica Moldova, indicând că azi ZdG oferă reduceri de 10%. La Poșta Centrală din Chișinău abonații cei mai activi vor primi și premii, obiecte cu simbolica ZdG.

Puteți perfecta abonamente și la redacție, cu aceleași reduceri. Puteți abona ZdG on-line http://abonare.zdg.md/

Pentru abonații on-line, oferim de asemenea reduceri. Fiecare persoană care se abonează azi pe 12 luni, primește a 13-a lună ziarul gratuit.ab

Vă amintim că e o zi în care puteți oferi abonamente în dar, celor care vor să citească dar nu au bani în plus. Abonați-vă părinții, bunicii, foștii pedagogi, școlile, bibliotecile rurale, barurile, spitalele, centrele comunitare, orice persoană se va bucura să aibă un ziar în casă sau la muncă.

Dacă doriți să donați abonamente, dar nu aveți adrese concrete – redacția vă poate ajuta cu sugestii din lista solicitanților de abonamente. Contactați redacția la ziardegarda@gmail.com.

ZdG este singurul ziar de investigații care activează pe piața mediatică, fiind lansat în anul 2004.

 


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

5 comentarii

  1. Sandu Miron

    Un ziar de investigatie, trebue sa prezinte obiectiv materialul, dar nu pe unul sal atace complet si pe altul, asa mai cu mila. A plecat Filat la duba si ati perdut sponsorul principal, acum tindeti sa cersiti de la oameni, fatarnicilor ce sunteti!

    • Stefan Moldovan

      A plecat Filat, dar locul sau si al PLDM a fost luat de Maia si PAS. Scena politica n-a ramas goala!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *