Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   Video/Președinta Parlamentului, Zinaida Greceanîi, și-a…

Video/Președinta Parlamentului, Zinaida Greceanîi, și-a exercitat dreptul la vot

Alegeri locale generale, turul II. Președinta Parlamentului, Zinaida Greceanîi, și-a exercitat dreptul la vot. Aceasta a venit la secția de votare alături de soț.

La sigur că din ziua de astăzi vom avea un primar și foarte mult sper că acesta va fi pentru următorii patru ani și nu pentru un an de zile. Votul meu a fost pentru un primar care vine să facă ordine în primărie, să facă ordine în municipiul Chișinău, ca să ne putem mândri cu capitala noastră. Eu cred că asta și-o doresc toți cetățenii. Important e ca ei să vină astăzi la vot și să nu fie indiferenți, a menționat Zinaida Greceanîi.

Președinta Parlamentului a îndemnat toți oamenii în a căror localități se desfășoară turul II al alegerilor să iasă la vot. Ea a mai spus că își dorește ca viitorul primar al capitalei să nu facă geopolitică, ci să rezolve problemele municipiului. „Să fie ordine în Chișinău, să fie străzile curate, parcurile amenajate și să funcționeze foarte bine instituțiile care sunt în subordinea primăriei municipiului Chișinău”, a mai precizat Greceanîi.

Conform datelor prezentate de Comisia Electorală Centrală, la orele 10:00 au votat peste 111 000 de alegători, adică 7% din numărul total de votanți.