(VIDEO) ”Mai bine vorbesc cu un sărac deștept decât cu un bogat prost”

După ce ne-a recitat din memorie ”Doina” lui Eminescu, Ioana Terente din Costești, Ialoveni ne-a spus că ține mult la valorile naționale, la dreptate și adevăr. Este abonată la ZdG de peste 6 ani, și îl citește de la prima la ultima pagină.  ”Am fost abonată la alte ziare dar am simțit că nu știu cui aparțin și m-am dezamăgit”, spune ea. ”Mă rog la ZdG să nu mai existe atâția hoți de țară, să nu mai aveți despre ce scrie”, declară Ioana Terente, argumentând că diminuarea corupției în Moldova ar face viața mai bună pentru toți.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

  1. Nuța dela Hotin

    Această doamnă Ioana din Cosești
    este una din cele mai mari UNIONISTE
    dintre Prut și Nistru din fosta viitoare Românie Mare !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *