(VIDEO) Explozie ‪„La Soacra”‬ din Piața Centrală, Chișinău

Cel puţin 20 de persoane au avut de suferit în urma exploziei care a avut loc la data de 9 ianuarie 2015, în cafeneaua ‪‎”La Soacra‬” din Piața Centrală, Chișinău. Printre victime sunt şi copii. Informaţia a fost confirmată de purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă, Petru Craveţ. Nouă ambulanţe s-au deplasat la faţa locului, transmite Jurnal.md

Sursa VIDEO: www.Curaj.TV


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *