Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   VIDEO/ Andrei Năstase: Platforma DA…

VIDEO Andrei Năstase: Platforma DA își anunță sprijinul necondiționat pentru candidatul pro-european Maia Sandu

Andrei Năstase a făcut primele declarații după scrutinul din 1 noiembrie la care își anunță sprijinul necondiționat pentru candidatura Maiei Sandu. Liderul Platformei DA a mulțumit susținătorilor săi și anunță planuri de construcție democratică și politică a partidului său și consolidarea activității fracțiunii parlamentare și a consilierilor locali.

„Platforma DA își anunță sprijinul politic pentru candidatul pro-european, pentru Maia Sandu. Sprijinul este necondiționat și conform interesului politic al alegătorilor pro-europeni. Ne așteptăm astfel ca viitorul presedinte sa raspunda așteptărilor pro-europene atât a celor din țară, cât și a celor din diasporă”, a anunțat Năstase.

Liderul Platformei DA le-a mulțumit susținătorilor săi și colegilor care au muncit în campanie și anunță o campanie de consolidare a formațiunii.

„A fost un efort profund care întrunește recunoștința pe care o purtăm în continuare pentru fiecare, vrem să vă transmitem că vom fi alături de voi și fiecare Organizație Teritorială. Ne vom concentra de azi pe acțiuni de construcție democratică și politică a partidului, dar și consolidarea capacităților de activitate a fracțiunii parlamentare și a membriloe consiliilor locale și raionale din țară”, a încheiat Năstase.

La alegerile din 1 noiembrie 2020, Andrei Năstase a luat cel de-al 5-lea rezultat din candidații înscriși în cursă. Liderul Platformei DA a acumulat 43 925 de voturi ceea ce reprezintă 3,26% din sufragii.