(VIDEO) Acasă la Maia Sandu: Mesaj post-electoral

Atunci când ZdG a vizitat-o pe Maia Sandu acasă, i-a solicitat și opinia privind acțiunile sale de după alegeri.  Lidera PAS a fost solicitată să spună ce va face pe 14 noiembrie 2016, dar și în perioada imediat următoare. Maia Sandu a declarat că va fi alături de echipă, de familie, dar și de cărțile sale, iar lupta politică va continua.

Menționăm, că ZdG a solicitat în utlima săptămână preelectorală interviuri cu ambii candidați la funcția de președinte al R.Moldova, însă candidatul Igor Dodon a refuzat atunci interviul pentru ZdG.

 

 

 

 

 

 

 


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

2 comentarii

 1. Tenuță din Cetatea Tighina

  19. Teroarea dondonistă:
  în dimineața de 13 nov. biserica Sf. Dumitru din Chișinău a fost vandalizată
  iar preotul patriot Pavel Borșevschi a primit mesaje de amenințare după ce l-a criticat public
  pe un popă Markel al Biserciii ruse ocupante din Bălți.
  20.
  Avocatul Poporului/Ombudsmanul Mihai Cotorobai de la Chișinău:
  Autoritățile au eșuat în asigurarea dreptului la vot în diasporă”.
  http://infoprut.ro/45809-ombudsmanul-de-la-chisinau-autoritatile-au-esuat-in-asigurarea-dreptului-la-vot-in-diaspora.html#comment-18831

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *