Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Unul din cei doi frați…

Unul din cei doi frați reținuți în cazul omorului fetiței de 7 ani din raionul Rîșcani a fost eliberat. Detalii de la IGP

Sursa: IGP

Unul dintre cei doi frați reținuți după omorul fetiței de 7 ani din satul Recea, raionul Râșcani, a fost eliberat. Informația a fost confirmată pentru Ziarul de Gardă de Diana Fetco, șefa Secției Comunicare și Protocol a Inspectoratului General al Poliției.

Astfel, potrivit sursei citate, fratele mai mare nu se afla pe loc la momentul producerii crimei.

„Inițial el a fost reținut pentru ca nouă să nu ne scape nicio probă. Ulterior, materialul probatoriu care a fost acumulat și analizat pe tot parcursul nopții a demonstrat că cel de-al doilea bărbat, fratele mai mare, nu se afla la domiciliu în momentul crimei. Pentru cel mic noi o să cerem arestul și acesta va fi supus unui șir de expertize, inclusiv cea psihiatrică”, a declarat Diana Fetco.

Poliția a anunțat marți seara, 8 august, că fata din satul Recea, de la Rîșcani, care a dispărut pe 7 august, a fost găsită decedată, într-o casă părăsită din localitate. Investigațiile preliminare au arătat că fata de 7 ani a fost strangulată.