Principală  —  IMPORTANTE   —   Unde vor fi amplasate, sâmbătă,…

Unde vor fi amplasate, sâmbătă, cele două puncte mobile de vaccinare

Foto: chisinau.md

Cele două puncte mobile de vaccinare, troleibuzul și autobuzul, vor staționa sâmbătă, 18 septembrie, în sectorele Râșcani și Centru ale capitalei.

Astfel, în intervalul orelor 10:00-18:00, troleibuzul va staționa pe strada Socoleni 7/2, adiacent Piața „Ceucari”, iar autobuzul – strada Armenească, în parcarea la intrarea în Piața Centrală.

Cetățenii au posibilitatea de a se imuniza la cele două puncte de vaccinare mobile până la sfârșitul lunii septembrie. Oamenii pot identifica ușor unitățile, după inscripțiile pe partea exterioară a acestora, în susţinerea Campaniei de vaccinare antiCOVID-19.

În contextul creșterii numărului de cazuri de infectare cu COVID-19 și în baza indicatorului de incidență cu COVID-19, membrii Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică (CNESP) au decis joi, 9 septembrie, declararea stării de urgență în sănătate publică la nivel național, începând cu 10 septembrie 2021 și până la 30 octombrie 2021.

CNESP a stabilit noi măsuri de sănătate publică pentru limitarea răspândirii infecției COVID-19 în cadrul evenimentelor publice desfășurate în aer liber, dar și a celor în spații închise.