Principală  —  Ştiri  —  Extern   —   Telegram va fortifica lupta împotriva…

Telegram va fortifica lupta împotriva falsurilor și va crește viteza aplicației în Ucraina

Serviciul de mesagerie Telegram a publicat o declarație oficială pe contul său, în care se precizează că întreaga echipă de proiect la nivel multinațional, lucrează activ la creșterea traficului în aplicație în regiunea ucraineană. 

În mesajul lor oficial, compania precizează că rezistă întreruperilor de sistem în regim non-stop și luptă constat contra falsurilor în contextul războiului din Ucraina.

„Cu toții ne dorim încheierea imediată a conflictului. În aceste vremuri neliniștite, găsim consolare în faptul că munca noastră la Telegram ajută oamenii să aibă acces rapid la informații esențiale– de la declarații oficiale verificate până la alerte de atac aerian care aduc civilii în siguranță. Inimile noastre sunt alături de toți cei afectați de acest război”, se anunță în mesajul companiei Telegram.

„Vom continua să îmbunătățim capacitatea Telegram de a conecta oamenii din zonele cu acoperire limitată și de a rezista întreruperilor de servicii”, continuă anunțul.

Puteți afla noutăți urgente și importante despre războiul Rusiei împotriva Ucrainei pe canalul Ziarul de Gardă Telegram.