VIDEO/ Prestația lui Radu Albot împotriva celui mai titrat jucător de tenis din istorie

Tenismanul moldovean Radu Albot s-a duelat cu elvețianul Roger Federer la turneul de tenis de la Miami. Moldoveanul s-a impus în primul set cu scorul de 6-4, însă ultimele două set-uri le-a cedat, astfel că a ratat accederea în turul următor.

Într-un material publicat pe atptour.com, apar și primele reacții ale celor doi jucători.

„Eu cred că a fost dificil. Eu am fost impresionat. Am mult respect pentru acei jucători care nu au dimensiune, care găsesc o altă modalitate de a câștiga. El este un jucător bun”, a declarat Roger Federer.

La rândul său, Albot a vorbit despre experiența de a juca împotriva unuia dintre cei mai cotați jucători de tenis la nivel mondial.

„A fost diferit, jucând împotriva unui superstar. Este diferit să joci și să simți că toată lumea îl aplaudă. Este diferit să joci cu unul dintre cei mai buni jucători din toate timpurile, să simți loviturile și capacitatea sa de a juca împotriva mea. Bineînțeles că am mers pe teren absolut dispus și sigur că aș putea câștiga acel meci”, a declarat Radu Albot.

Radu Albot este primul jucător de tenis din R. Moldova, care a câștigat un titlu ATP (Association of Tennis Profesionals). Acesta este absolvent al Facultăţii de Pedagogie al Universităţii de Stat de Educaţie Fizică şi Sport.

Sursă foto: rediff.com


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *