Belgia este noua deținătoare a medaliei de bronz la Campionatul Mondial de Fotbal 2018

În finala mică a Cupei Mondiale, Belgia a deschis scorul în faţa Angliei după doar patru minute. În minutul 82, cu doar 8 minute înainte de final de meci, Belgia a punctat pentru 2 la 0 și a înregistrat astfel cea mai bună performanţă a sa la Cupa Mondială, după ce în 1986 a pierdut finala mică disputată cu Franţa şi s-a clasat pe locul 4.

Anglia şi Belgia s-au mai înfruntat în faza grupelor la această ediție, ambele utilizând atunci echipe masiv „remaniate”, iar Belgia s-a impus cu scorul de 1-0.

Selecționatele Belgiei și Angliei s-au înfruntat din nou la Campionatul Mondial de Fotbal găzduit de F. Rusă, pe stadionul Krestovski din Sankt Petersburg, care are o capacitate de 68.134 locuri.

Finala Campionatului Mondial se va disputa duminică între echipa națională a Franței și cea a Croației.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *