VIDEO/ Secretarul general al Parlamentului și-a dat demisia. Momentul în care deputații îi cer să aprindă lumina în sala de ședințe

Secretarul general al Parlamentului, Igor Klipii și-a depus cererea de demisie din funcție. Acesta susține că asupra sa se fac presiuni, așa că a decis să facă un pas în spate.

Reporterii ZdG au reușit să surprindă momentul în care deputații Oazu Nantoi și Maria Ciobanu i-au solicitat acestuia să asigure condițiile necesare pentru desfășurarea ședinței Parlamentui. Klipii le-a spus însă că nu are aceste competențe și că asupra lui se fac presiuni inexplicabile și inacceptabile.

Deputații ACUM și PSRM au convocat astăzi ședința Parlamentului. Mai mulți angajați ai Legislativului nu au fost însă azi prezenți la locul lor de muncă, așa că deputații s-au întrunit în ședință pe întuneric.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *