Principală  —  IMPORTANTE   —   VIDEO/ Incendiu devastator la un…

VIDEO Incendiu devastator la un depozit de vopsea din Capitală. IGSU: flăcările au mistuit 2000 de metri pătrați din clădire

Un incendiu puternic a izbucnit în această dimineață la un depozit de vopsea de pe strada Calea Basarabiei din Capitală. Potrivit responsabililor din cadrul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), pompierii au luptat aproximativ o oră pentru a localiza flăcările care au cuprins depozitul.

Potrivit angajaților Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU) pompierii au fost alertați miercuri dimineața, la 7:19, printr-un apel telefonic despre incendiul care a izbucnit pe teritoriul unui depozit de vopsea, astfel că la fața locului au fost trimise 15 echipaje de intervenție a pompierilor. Aproximativ o oră au luptat pompierii pentru a localiza flăcările.

Incendiul a fost localizat la 08:57. Pompierii continuă să lucreze la fața locului pentru lichidarea arderii. Circumstanțele și cauza producerii incendiului urmează a fi stabilite de specialiști. Suprafața depozitului afectat de foc este de 2000 de metri pătrați. Victime nu au fost raportate.”, menționează IGSU.

Flăcările au distrus 2000 de metri pătrați din suprafața depozitului. Salvatorii menționează că nu au fost raportate victime.

Specialiștii urmează să stabilească de la ce au pornit flăcările.

Foto: IGSU
Foto: IGSU
Foto: IGSU
Foto: IGSU
Foto: IGSU