Principală  —  Ştiri  —  Justiție   —   VIDEO/ Cum arată arhiva Judecătoriei…

VIDEO Cum arată arhiva Judecătoriei Chișinău, sediul Rîșcani: documente aruncate pe jos într-o încăpere cu pereți goi

Documente aruncate pe jos, boțite, înghesuite pe rafturi sau plasate la întâmplare pe cutii, într-o încăpere cu pereți jerpeliți, descoperiți până la beton și pe alocuri afectați de incendiu. Așa arată acum arhiva Judecătoriei Chișinău, sediul Râscani.

Pe adresa redacției ZdG, luni, au fost expediate mai multe imagini video, filmate cu un telefon mobil, iar autorul susține că imaginile au fost surprinse în interiorul arhivei Judecătoriei Chișinău, sediul Râșcani.

Solicitat de ZdG, pentru a ne oferi un comentariu pe marginea acestui subiect, președintele Judecătoriei Chișinău, Radu Țurcanu, ne-a comunicat că este bolnav și nu ne poate oferi detalii și ne-a îndemnat să luăm legătura cu șefa Secretariatului instanței de judecată.

Astfel, contactată ulterior de ZdG, șefa Secretariatului Judecătoriei Chișinău ne-a comunicat că nu poate să ne ofere niciun comentariu pe marginea acestui subiect și ne-a îndemnat că expediem o solicitare de informație.

„Nu vă pot răspunde oficial la nicio întrebare, dacă aveți careva întrebări față de Judecătoria Chișinău, adresați o cerere în scris și noi vă răspundem. Dacă aveți nevoie de o informație oficială, adresați o cerere”, ne-a comunicat Nichitin Ludmila, șefa Secretariatului Judecătoriei Chișinău.