Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Un secretar de stat de…

Un secretar de stat de la ministerul Sănătății, ales director la Spitalul Clinic al MSMPS

Foto: unica.md

Secretarul de Stat al Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale (MSMPS), Igor Curov, este noul director al Spitalului Clinic al MSMPS. Informația a fost confirmată pentru Ziarul de Gardă de către purtătoarea de cuvânt a ministerului Sănătății, Cristina Stratulat.

„Concursul a avut loc astăzi, iar dumnealui l-a câștigat. El va rămâne în continuare în funcția de secretar de stat al ministerului. Va fi degrevat din funcția de director atâta timp cât va fi secretar de stat”, a precizat Stratulat pentru ZdG.

Despre rezultatele concursului pentru ocuparea funcţiei de director al IMSP Spitalul Clinic MSMPS au anunțat reprezentanții ministerului printr-o notă informativă.

„Ministerul Sănătăţii, Muncii și Protecției Sociale în conformitate cu prevederile Hotarîrii Guvernului nr. 1016/2016 „Pentru aprobarea Regulamentului privind numirea în funcţie pe bază de concurs a conducătorilor instituţiilor medico-sanitare publice şi a Contractului-tip de management al instituţiei” și în temeiul Procesului-verbal al ședinţei Comisiei de concurs pentru ocuparea funcţiei de director al IMSP Spitalul Clinic al Ministerului  Sănătății, Muncii și Protecției Sociale din 08 iulie 2021, anunţă rezultatele concursului: În conformitate cu decizia Comisiei de concurs pentru ocuparea funcţiei de director al IMSP Spitalul Clinic al Ministerului  Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, învingător al concursului a fost desemnat dl Igor Curov”, se arată în nota informativă.

Igor Curov este secretar de stat al MSMPS.

În perioada 2015-2018, Igor Curov a deținut funcția de șef al Departamentului Clinic de Medicină Urgentă IMSP Institutul de Medicină Urgentă, str. Toma Ciorba. Din 2018 până în 2021, Curov a exercitat funcția de vicedirector medical interimar IMSP Institutul de Medicină Urgentă, str. Toma Ciorbă 1, Chișinău.