Trei membri ai Consiliului Coordonator al Audiovizualului vor fi verificați de CNI

Trei membri ai Consiliului Coordonator al Audiovizualului (CCA) sunt vizați în procedurile de control, inițiate de Comisia Națională de Integritate.

Astfel, sub aspectul eventualei încălcări a regimului juridic al declarării veniturilor și proprietății vor fi verificați: Vitalie Tabunșcic, Ignat Vasilache și Marian Pocaznoi. În privința celui din urmă, controlul va fi extins și pe segmentul unei eventuale incompatibilități de funcție.

Totodată, temei pentru inițiere a fost și controalul prealabil al Comisiei, care a stabilit unele neajunsuri în declarațiile acestora cu privire la venituri și proprietate.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *