Tarife noi pentru serviciile StarNet de la 1 martie curent

“Din 1 martie 2016 vor intra în vigoare tarifele noi”, a anunțat pe o rețea de socializare directorul general StarNet, Alexandru Machedon.

“Pentru prima dată în mai mult de 12 ani de când suntem pe piață, am fost nevoiți să luăm decizia de a majora tarifele pentru servicii. A fost opțiunea mea personală să nu ridicăm niciodată prețul, să punem accent pe calitate mai bună și să convingem clienții să opteze pentru pachete mai scumpe și servicii inovative. Am rezistat valului de depreciere a leului din anul trecut, am ajuns să lucrăm în zero dar nu am acceptat să scumpim accesul la internet.

Ultima majorare a prețului la energia electrică, creditele bancare cosmic de scumpe și noua apreciere a dolarului ne-au pus și pe noi în situația extrem de neplăcută să mărim cu 15-20 lei (în medie cu 8%) prețul serviciilor pentru abonații noștri. Investim în modernizarea rețelelor și procurăm echipamente noi, toate acestea sunt importate și se vând în valută”, a mai menționat Machedon.

Fondatorul și directorul StarNet a subliniat că este o decizie extrem de neplăcută, dar necesară.

“Nu vreau să facem această mișcare pe ascuns, cum fac concurenții noștri cu litere mărunte pe partea din spate a facturii”, a specificat Machedon.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

  1. VladimirAfanasiev

    SĂ NU FI PĂSTRAT FACTURILE ACHITATE , pe lângă celelalte , AM AVUT SĂ CRED ȘI ACEASTĂ MINCIUNĂ HAPSÂNĂ…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *