Principală  —  IMPORTANTE   —   SA „Franzeluța”, cel mai mare…

SA „Franzeluța”, cel mai mare producător de pâine din R. Moldova, anunță despre majorarea prețurilor la pâine

Reprezentanții SA „Franzeluța”, cel mai mare producător de panificație din R. Moldova, anunță marți, 1 februarie, că în legătură cu implementarea noilor tarife la gaze naturale, combustibil și energie electrică, compania a stabilit majorarea prețurilor la pâine.

Într-un comunicat de presă SA „Franzeluța” anunță că întreprinderea a stabilit majorarea prețurilor la tot sortimentul de pâine, cu excepția pâinii sociale. 

„Ajustarea prețurilor este inevitabilă, întrucât costurile de până acum nu ajung la nivelul cheltuielilor de producere”, menționează reprezentanții companiei.

Drept urmare, prețul pâinii a fost recalculat ținând cont de conjunctura de pe piață la achiziționarea tuturor materiilor prime, scumpirea gazelor naturale, carburanți, energie electrică și va fi afișat de la începutul lunii februarie.

Potrivit reprezentanților companiei, ultimile ajustări de preț aplicate de „Franzeluța” S.A. la unele din produsele sale de panificație au avut loc în anul 2015.

În legătură cu implementarea noilor tarife la gaze naturale, combustibil și energie electrică, S.A. Franzeluța a decis suplinirea volumului de producție a  pâinii sociale în rețeaua de magazine specializate.

Astfel, începând cu 1 februarie, curent, producerea pâinii sociale „Chișinău” va fi majorată cu 54%, fără a modifica prețului final pentru consumatori.